Klapa Rišpet predstavila spot za novu pjesmu kojom će se predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Galerija


"Pjesma je normalna, ljubavna, rišpetovska prava vesela. Na tragu "Šta mi jube oćeš kazat" od prošle godine ali smo zato da ne idemo uvik bit kao klapa veštiti - odijela. Ovaj put se idemo malo zafrkavat idemo dati malo tu emociju, zapravo pokazati ljudima naš ovaj mentalitet kakav je - malo zafrkancije"

Vezani članci Slika nije dostupna Mogu li opet osvojiti Grand Prix Splitskog festivala? Slika nije dostupna Splitski festival: 'Ćaća' osvojio publiku, 'A kad bi te pita' žiri!

Ovo je opis nove Rišpetove glazbene uzdanice “Kucaj srca tvoga“ , pjesme rađene za Splitski festival koja na šaljivi način predstavlja članove klape.

"Ja ću biti pitur, imamo i svećenika, imamo vatrogasce, imamo vojnika imamo čovika koji iznamljuje apartmane - znači smijat će te se na ovaj spot bit će veselo", izjavio je Pero Kozomara.

Iako su nedavno predstavili ljubavnu pjesmu u duetu s Doris Dragović, Rišpetovci nisu htjeli stati na tome. Pjesma za ljeto je gotova, a suradnju s Doris dugo će pamtiti.

"Što se tiće dueta s Doris, ja sam već nekoliko puta dobio ponudu da dođem pjevati na nekim vjenčanjima - prvi ples tako da je pjesma već zaživjela dobro. A ovo je ljetna pjesma prpošna di će se ljudi malo nasmijat i zaplesat i to je to", rekao je Ivo Amulić.

Jedna od naših najpopularnijh klapa ovo će ljeto provesti radno i neće im ostati mnogo vremena za odmor. A Pero nam je otkrio i tajnu zbog čega ih publika voli: "Mi na koncertima osim svojih uspješnica, izvodimo i ove moje neke ostale klapske amo reći hitove koje sam pisao za ostale klape. Pjevamo i Olivera, pjevamo stare hitove Miše, pa prođemo preko Bana i Belana. Zaista Ivo i ekipa naprave jednu odličnu atmosferu jer ne izvode samo laganice nego mi idemo i na onu varijantu da zabavimo ljude"

A ne sumnjamo da će se mnogi zabaviti upravo i uz novu pjesmu Klape Rišpet.

Cijeli prilog pogledajte u IN magazinu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.