film koji se jedva čeka

Kompromitirajuće scene isplivale u javnost! Dotaknuo dno života uz razuzdane zabave i kokain

Janko Popović Volarić (FOTO:PR) - 3 Janko Popović Volarić (FOTO:PR) - 3 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (FOTO:PR) - 3 Janko Popović Volarić (FOTO:PR) - 2 +0 Janko Popović Volarić (FOTO:PR) - 1 Galerija

Janko Popović Volarić u izdanju u kakvom ga još nismo vidjeli. Hrvatska zvijezda glumi u filmu "Comic Sans" koji uskoro stiže u kina. Film je to koji bi mogao podići puno prašine.

U domaća kina uskoro stiže komedija “Comic Sans”, novi film redatelja i scenarista Nevija Marasovića, redatelja zapaženih ostvarenja “Show Must Go On”, “Vis-à-vis” i “Goran”.

Kad razmaženom zagrebačkom dizajneru Alanu (Janko Popović Volarić) ljubavni život izmakne kontroli i sa sobom povuče superuspješnu karijeru i kad se čini da je dotakao samo dno života i da od toga ne može gore, u njegov se život nakon dugogodišnjeg izbivanja vraća šarmantni otac Bruno (Zlatko Burić), prava umjetnička duša i bonvivan, utjelovljenje nonšalantnosti i hedonizma. Iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će oca i sina u avanturi života koja će rezultirati nizom tragikomičnih ljubavnih susreta, brodolomom na otoku Jabuka i razotkrivanjem tajne jednog pomalo zaboravljenog fonta iz devedesetih.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen Uhvaćeni! Jedan od najpoželjnijih domaćih neženja nije se odvajao od lijepe brinete s kojom ga povezuju, čak su se i modno uskladili

Comic Sans - trailer_EN from Kinorama on Vimeo.

Uz Janka Popovića Volarića i Zlatka Burića uloge u filmu tumače Nataša Janjić, Miloš Timoti-jević, Alma Prica i Inti Šraj, Jette Ostan Vejrup, Sara Hjort Ditlevsen, Miha Rodman i Tanja Ribič. Film je nastao u produkciji zagrebačke tvrtke Kinorama, a sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Programa Kreativna Europa - Potprograma MEDIA.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene