Vesela atmosfera

Ivan Zak i grupa Magazin raspjevali Rujanfest!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predposljednjeg dana Rujanfest festivala na Rujan i West pozornici svoje su koncerte održali ljubimci Ivan Zak i grupa Magazin. Prepuni šatori, neodoljivi mirisi iz brojnih gastro kuća, tisuće raspjevanih i veselih lica, slika je koju danima možemo vidjeti na velikom spektaklu nadomak Zagreba.

Veliki gastro – zabavni spektakl bliži se kraju. Predposljednjeg dana Rujanfesta svoje su koncerte održali Ivan Zak i grupa Magazin. Centralni šator bio je u znaku Ivana Zaka čiji je izlazak na Rujan pozornicu ispratio vrisak tisuće djevojaka koje su potom od riječi do riječi odpjevale sve pjesme ovog mladog glazbenika. Vidno oduševljen atmosferom, Ivan je odsvirao svoje najveće hitove i priuštio svojim obožavateljima sjajan koncert.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara kreće u solo vode Sjećate li se kako je Šušnjara izgledala na početku karijere? Otada je postala najdugovječnija pjevačica Magazina, a prošla je i kroz teško razdoblje

>> O njima se priča: Domaće zvijezde u novim izdanjima!

Grupa Magazin i njihova lijepa pjevačica Andrea Šušnjara bili su zaduženi za ludu zabavu na West pozornici. Pjesma s ovogodišnjeg Splitskog festivala, koja je već mjesecima na vrhu domaćih top ljestvica, Isti ko ti otvorila je ovogodišnji koncert grupe Magazin koji je trajao do dugo u noć, a Andrea je plijenila pažnju u kratkoj crvenoj haljinici.

Večeras će Rujan pozornicu zatvoriti Dražen Zečić koji će po prvi puta nastupiti na Rujanfestu, dok će na West pozornici Ravnicu, Domovinu, Julišku i brojne druge hitove zapjevati Miroslav Škoro.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene