Nova TV i portal Dnevnik.hr na drugi najvažniji dan u novijoj povijesti - ulazak Hrvatske u EU, poklonili su svojim gledateljima koncertne spektakle vrijedne 28. zvijezde Europe. U Dubrovniku je nastupila Severina!


Povodom ulaska Hrvatske u EU u Dubrovniku je upriličena prava fešta. Stanovnici ovog grada imali su priliku uživati u nastupu Severine.

>> Spektakl na Novoj TV: UŽIVO koncerti Severine, Prljavog kazališta i Colonije!

Vezani članci Slika nije dostupna Pogledajte kakav je spektakl Nova TV priredila povodom ulaska Hrvatske u EU! Slika nije dostupna Prljavo kazalište nastupilo u Vukovaru

Prepun Stradun još jednom je potvrdio status ove hrvatske dive i regionalne zvijezde koja svojim stasom i glasom ostavlja bez daha gdje god se pojavi.

Popularna Seve svoje je dubrovačke obožavatelje iznenadila pravim kostimima i koreografijom koju je dugo pripremala za koncerte u sklopu svoje turneje 'Dobrodošao u klub'.

Bila je to ujedno i prilika za sve one koji nisu bili na njezinim koncertima u sklopu ove turneje da zavire u djelić spektakla kakvog samo Severina na ovim prostorima zna prirediti.Kako je nastup protekao, pogledajte u priloženim videima i u galeriji fotografija
.

Snimite sebe, svoje prijatelje, sumještane i recite nam zašto vjerujete da su vaše mjesto, grad ili cijela Lijepa naša nove zvijezde Europe, a mi ćemo od prikupljenih snimaka napraviti zajedničku razglednicu europske Hrvatske. Kako to izgleda, pogledajte OVDJE!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook