Ulazak Hrvatske u EU

Spektakl na Novoj TV: UŽIVO koncerti Severine, Prljavog kazališta i Colonije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova TV na drugi najvažniji dan u novijoj povijesti poklanja svojim gledateljima koncertne spektakle vrijedne 28. zvijezde Europe.

Nova TV i Konzum naš ponosni pokrovitelj vam donose dva mega spektakla: Prljavo kazalište i Colonia u Vukovaru te Severina u Dubrovniku. Budite svakako s nama ili na licu mjesta ili uz svoje male ekrane, 29. lipnja. Veselimo se!

Pogledaj i ovo showbuzz Nova zvijezda Europe Pogledajte kakav je spektakl Nova TV priredila povodom ulaska Hrvatske u EU!

Tijekom četverosatnog programa uživo, 29. lipnja Nova TV prenosit će koncerte kako bi vrhunskom zabavom počastila svoje gledatelje.

Na dubrovačkom Stradunu, jednom od najljepših mjesta Lijepe naše nastupit će Severina i drugi gosti iznenađenja, a u Vukovaru, gradu u kojem će se nakon dugog niza godina upriličiti veliko slavlje, nastupit će Prljavo kazalište i Colonia.

Kako bi se prisjetili svih posebnosti i bogatstava naše domovine i u punom sjaju zajednički obilježili ulazak Hrvatske u EU, voditelji i reporteri Nove TV donijet će gledateljima, u društvu istaknutih građana Hrvatske, priče o poznatim hrvatskim znanstvenicima i njihovim dostignućima, sportašima, jeziku, bogatstvu okusa i nematerijalnim bogatstvima Hrvatske.

Domaćini koji će uveličati program u Vukovaru su Marija Miholjek i Saša Kopljar, u Dubrovniku Mia Kovačić i Andrija Jarak, a Ana Stunić i Igor Mešin vodit će program u zagrebačkom studiju.

Tim Nove TV (tehnika, režija, produkcija, novinari, reporteri i voditelji) će vas odvesti na putovanje diljem Hrvatske i omogućiti četverosatnu zabavu uz vrhunske glazbene izvođače.

Produkcijski tim od 200 ljudi zadužen je za koncerte u Dubrovniku i Vukovaru, studio u Zagrebu i javljanja iz Rijeke, Koprivnice i Splita.

34 kamere pratit će sve događaje, za čiju će realizaciju biti korišteno 100 kilometara kablova, 400 rasvjetnih tijela te 200 metara kvadratnih led ekrana.

Tijekom godina u domove gledatelja donosili smo vijesti, zabavu, pratili svjetska i domaća događanja, a povijesni trenutak ulaska Hrvatske u EU željeli smo obilježiti na poseban način i pokloniti našim gledateljima pravi spektakl, zato ne propustite koncerte u Vukovaru i Dubrovniku ili budite s nama pred malim ekranima 29. lipnja od 20 sati!

Očekuje vas zabava, veselje, razne zanimljivosti i iznenađenja!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene