Malo ljubavi, malo svađe

Život jednog para pretočen u četiri minute

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Život jednog para teško je opisati, no Hladno pivo sjajno je ilustriralno ljubav pjesmom 'Lijepa riječ'. Usto, Tihana Lazović i Igor Kovač snimili su

Malo ljubavi, malo svađe, malo tuge, malo sreće – život jednog para pretočen u nešto manje od 4 minute – tako bi se mogao opisati novi spot Hladnog piva.

Pogledaj i ovo Tihana Lazović Uvijek dotjerana Outfit naše glumice sa srpskom adresom privukao je puno pažnje, čipkasti grudnjak izviro je ispod sakoa

Svjetska zvijezda iskopirala zgodne Hrvatice

Nakon singlova 'Vjeruj u mene' i 'Firme' koji su predstavljeni po izlasku albuma 'Dani zatvorenih vrata', te nakon fanovske pjesme i videospota 'Mojoj majici', došao je red na jednu laganu, umirujuću, ljubavnu pjesmu Hladnog piva – 'Lijepa riječ'.

Hrvatica među 10 najperspektivnijih europskih glumaca

Sama atmosfera pjesme pretočila se odlično u atmosferu spota, za što je zaslužna mlada i talentirana ekipa koja polako ali sigurno osvaja svijet hrvatske kinematografije - redateljica, Sonja Tarokić, te glumci Tihana Lazović i Igor Kovač.

Sa pjesmom i spotom 'Lijepa riječ' Hladno pivo ulazi u 2016. godinu i najavljuju užurbani radni tempo koji ih čeka. Slijede najava novih datuma i koncerata po Hrvatskoj, nastavak turneje, priznanja i dodjele nagrada, puno lijepih trenutaka i još dobre glazbe.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene