Karijeru grade vani

Svjetska zvijezda iskopirala zgodne Hrvatice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otišle su iz Crikvenice u bijeli svijet, kako bi gradile karijeru. Rezultati su došli - i to kakvi!

Domaće djevojke strpale su sve u kofere i otišle graditi karijeru u Nizozemsku. Iz rodne Crikvenice, Marcela i Matilda Oroši te njihove kolegice Irena i Tea otišle su kako bi radile na karijeri - njihovom bendu 'Luminize'. Koliko im dobro ide, govori i činjenica da ih je iskopirala iznimno uspješna Taylor Swift.

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

Taylor Swift ima novi hit - kako vam se sviđa?

Naime, njihov spot za singl 'Kill It With Love' očito je Taylor poslužio kao inspiracija za njen spot 'Out of the Woods'. U nekim scenama, spotovi su identični. Ipak, djevojke se ne ljute, a o tužbi niti ne razmišljaju. U razgovoru za Dnevnik.hr otkrile su kako je došlo do toga da ih Taylor kopira te kako im izgleda život u tuđini.

Pjesma za 30. rođendan

'Naš singl objavljen je u rujnu prošle godine, dok je Taylor svoj objavila nedavno. Kada smo ga pogledale, uvidjele smo neke sličnosti, na drugo gledanje već smo uočile jako slične scene, a ubrzo smo u razgovoru s drugim ljudima shvatile da smo je očito inspirirale, jer su neke scene skoro identične', priča nam Marcela Oroši. Lijepa vokalistica benda kaže da im potez slavne Swift laska te da o tužbi nema govora, iako bi im to donijelo sjajan PR.

Pogledajte kako Nizozemac obrađuje balkanske hitove

'Da, bila bi nam to ogromna reklama, ali nismo ni razmišljale o tome', komentira Marcela. A kako su se uopće ove ljepotice našle u Nizozemskoj? 'Prijatelj Nizozemac čuo je što radimo, svidio mu se naš rad pa nas je doveo u Nizozemsku, upoznao nas sa ljudima i uskoro smo potpisale ugovor sa izdavačkom kućom. Sve cure smo iz Crikvenice, a našim roditeljima nije bilo svejedno kad smo odlazile. Ipak, svi su nam velika podrška'.

MOLITVA ZA MAGDALENU u novom ruhu

Iako i dalje glazbeno djeluju i na području Hrvatske, razlike između građenja karijere ovdje i tamo zaista postoje i velike su. Marcela nam je pokušala donekle dočarati situaciju. 'Razlike su velike. U Nizozemskoj ima jako puno bendova, izvođača, ali i jako puno prilika da se predstavite publici kao novi na sceni. Ima puno live nastupa, festivala, radija - zaista jer lakše dobiti priliku i ispromovirati se'. Unatoč svemu, kaže, Hrvatsku ne stavljaju sa strane - iako im zasad adresa ostaje Nizozemska. Lijepe i talentirane - ove cure su sjajan izvozni proizvod!

 

Wow Taylor Swift got luminized as well!! Guess we must have inspired her with some cool shots for her new single 'Out of the woods'!Girls with power know how to 'Kill it with love'!#luminization

Posted by Luminize on 10. siječnja 2016

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene