The Splitters
The Splitters Foto: Wild Dream Studio

Bend The Splitters novim singlom najavljuje sljedeće studijsko izdanje, a zarazni rock ritmovi i sjajna atmosfera kriju se iza pjesme koju potpisuju upravo članovi benda.


Nakon što su sve oduševili sjajnom pjesmom "Barbara", energična četvorka iz Splita predstavlja novi singl "Nitko kao mi"! Bend The Splitters novim singlom najavljuje sljedeće studijsko izdanje, a zarazni rock ritmovi i sjajna atmosfera kriju se iza pjesme koju potpisuju upravo članovi benda, miks i master je radio Goran Martinac, a ton majstor je Ivan Komić.

Vezani članci Ida Prester Novi ljetni hit Ide Prester je pred vama, pjesmu je snimila u suradnji s poznatim house DJ-em i producentom Goran Karan Goran Karan predstavlja novi singl „Baš me briga“, zahvaljujući ovom projektu upustio se i u nešto sasvim drugačije

"Pjesma je za razliku od prošlog singla sporijeg karaktera više je umjetnički nastrojena. Za ovu pjesmu smo izdvojili malo više vremena za razliku od ostalih koje smo do sada snimili. Igrali smo se s raznim zvukovima koji podsjećaju na stare pop-rock hitove. Spajajući to s ljubavnim tekstom dobili smo modernu glazbu, ali staru energiju zvuka u kojem se dosta klasičnih žanrova spaja. U početku smo imali refren "Nitko kao mi" popraćen jednostavnom varijacijom harmonije i iz toga nastavili stvarati ostatak teksta kao i instrumentala. U konačnici ljubavna pjesma za svako doba s umirujućim refrenom moderno-starom glazbom", poručuju iz benda.

Spot za pjesmu "Nitko kao mi" The Splitters su snimali u kinu Karaman u Splitu, a režiju potpisuje prijatelj benda, Stipe Ninčević uz pomoć kolege Marina Vrce iz splitskog benda La Volpe.

"Spot je sniman u kinu Karaman u Splitu, što je ujedno i drugo najstarije kino u Europi. Bez dodatnih glumaca u spotu se pojavljuje bend. Zbog samog izgleda starog kina pjesma uz vizualno dobije sjetni osjećaj koji se savršeno poklapa sa samim tekstom", zaključili su The Splitters.

Josip i Petar Senta te Marko i Antonio Komić dva su para braće koji su prijatelji već dugo vremena, a prijateljstvo su ovjekovječili osnivanjem benda, što se pokazalo odličnom idejom. Baza obožavatelja i obožavateljica The Splittersa povećava se svakim novim singlom, a svježim zvukom ovaj bend najavljuje još puno odličnih singlova.

Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

U seksi izdanju pokazala za koga navija, sićušna majica koja joj jedva prekriva grudi nogomet je bacila u drugi plan