U blizini Samobora

Djed Božičnjak ovu je zimu odlučio provesti u Hrvatskoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dosta mu je daleke i hladne Laponije, te je odlučio narednih mjesec dana provesti u malom selu, na Etno farmi Mirnovec, u blizini Samobora. Tamo je uselio u slatku kućicu okruženu konjima, zečevima, vjevericama i slatkim patkicama i još mnogim drugim domaćim životinjicama.

Naravno, poveo je i svoje vilenjake, te odlučio, za ove blagdane, na poseban način razveseliti sve mališane koji ga posjete. Da, dobro ste čuli, ove blagdane sva djeca mogu upoznati Djeda Mraza glavom i njegovom bijelom bradom! Svakodnevno, počevši od 06.12., pa sve do 23.12.2015. godine, a u vremenskom periodu od 16 - 21 sati, djedica će otvoriti vrata svog doma za svu djecu koja su kroz godinu bila dobra. Uz toplo ognjište klinci će Djedu Mrazu moći uputiti svoje božićne želje, popričati s njme o tome kakav je život na Sjevernom polu i kako li samo stigne podijeliti sve poklone u samo jednoj noći!

Pogledaj i ovo Barack Obama glumio Djeda Božićnjaka (Foto: AFP) Dobio pljesak I dalje je popularan: Bivši predsjednik postao Djed Božićnjak

Vjerujemo kako ste pretpostavili da selo koje je Djed Mraz izabrao za svoj blagdanski dom nije obično selo. Ono je naravno čarobno; tamo se svi mogu fino okrijepiti i osladiti, jer Baka Mraz je pripremila puno domaćih kolača i toplih napitaka, a klinci mogu upoznati prekrasne konje koji ove godine umjesto sobova vuku saonice Djeda Mraza, dvije male vjeverice koje vole puno spavati, znatiželjne patkice, zečeve, još mnoge druge ljubimce, te uživati u prekrasnom ambijentu Sela Djeda Mraza, kakvog on ima i u Laponiji. I kakav bi to bio Djed Mraz da nema pregršt poklona?! U njegovoj kući, uz pomoć vilenjaka svako dijete može dobiti svoj poklon, kao i odabrati poklon za svog najboljeg prijatelja ili prijateljicu, uz pomoć vilenjaka ga zapakirati i ukrasiti, a Djedica će se pobrinuti da poklon bude dostavljen na kućni prag.

VIDEO Na Pleso je sletio Djed Božićnjak

Kako bi se do sljedećeg Božića klinci prisjećali ovog čarobnog druženja i sela, a i zapamtili da moraju biti dobri cijele godine, Djed Mraz će svojim čarobnih fotoaparatom napraviti zajedničku fotografiju za dugo sjećanje. Djed Mraz najavio je svoj dolazak u srijedu, 02.12.2015. oko 17:00 h, a mi ćemo mu organizirati doček kakav zaslužuje, uz obilje veselja, plesa i božićnih pjesama , jer nam Djedica dolazi sa puuuunooo slatkih poklona.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene