Dosta mu je daleke i hladne Laponije, te je odlučio narednih mjesec dana provesti u malom selu, na Etno farmi Mirnovec, u blizini Samobora. Tamo je uselio u slatku kućicu okruženu konjima, zečevima, vjevericama i slatkim patkicama i još mnogim drugim domaćim životinjicama.


Naravno, poveo je i svoje vilenjake, te odlučio, za ove blagdane, na poseban način razveseliti sve mališane koji ga posjete. Da, dobro ste čuli, ove blagdane sva djeca mogu upoznati Djeda Mraza glavom i njegovom bijelom bradom! Svakodnevno, počevši od 06.12., pa sve do 23.12.2015. godine, a u vremenskom periodu od 16 - 21 sati, djedica će otvoriti vrata svog doma za svu djecu koja su kroz godinu bila dobra. Uz toplo ognjište klinci će Djedu Mrazu moći uputiti svoje božićne želje, popričati s njme o tome kakav je život na Sjevernom polu i kako li samo stigne podijeliti sve poklone u samo jednoj noći!

Vezani članci Slika nije dostupna Gesta ovog dječaka svih nas je na trenutak posramila Slika nije dostupna KAKAV BISER! Djed Božičnjak ruši sve oko sebe

Vjerujemo kako ste pretpostavili da selo koje je Djed Mraz izabrao za svoj blagdanski dom nije obično selo. Ono je naravno čarobno; tamo se svi mogu fino okrijepiti i osladiti, jer Baka Mraz je pripremila puno domaćih kolača i toplih napitaka, a klinci mogu upoznati prekrasne konje koji ove godine umjesto sobova vuku saonice Djeda Mraza, dvije male vjeverice koje vole puno spavati, znatiželjne patkice, zečeve, još mnoge druge ljubimce, te uživati u prekrasnom ambijentu Sela Djeda Mraza, kakvog on ima i u Laponiji. I kakav bi to bio Djed Mraz da nema pregršt poklona?! U njegovoj kući, uz pomoć vilenjaka svako dijete može dobiti svoj poklon, kao i odabrati poklon za svog najboljeg prijatelja ili prijateljicu, uz pomoć vilenjaka ga zapakirati i ukrasiti, a Djedica će se pobrinuti da poklon bude dostavljen na kućni prag.

VIDEO Na Pleso je sletio Djed Božićnjak

Kako bi se do sljedećeg Božića klinci prisjećali ovog čarobnog druženja i sela, a i zapamtili da moraju biti dobri cijele godine, Djed Mraz će svojim čarobnih fotoaparatom napraviti zajedničku fotografiju za dugo sjećanje. Djed Mraz najavio je svoj dolazak u srijedu, 02.12.2015. oko 17:00 h, a mi ćemo mu organizirati doček kakav zaslužuje, uz obilje veselja, plesa i božićnih pjesama , jer nam Djedica dolazi sa puuuunooo slatkih poklona.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook