Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dočekala ga djeca

VIDEO Na Pleso je sletio Djed Božićnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od stotinu djece dočekalo je danas Djeda Božićnjaka na Zračnoj luci Pleso nešto prije 17 sati.

Djeca su Djedu Mrazu pjevala i plesala, a on je njima podijelio medenjake, poklone te finske zastavice. Zahvalio im se i na dočeku, i to na hrvatskom jeziku.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Ilustracija DJEDICA JE NAVIKAO Snježna oluja izazvala kaos i pustoš, ali njega čak ni ona nije mogla zaustaviti: ''Djeco, darovi stižu!''

'Hvala', rekao je djeci djelatnika same Zračne luke, ali i ostalim klincima te klincezama koji su ga pljeskom dočekali u predvorju Plesa.

A osim najmlađih, Djeda su pozdravili i iz Veleposlanstva Republike Finske u Hrvatskoj, koje je i organiziralo njegov dolazak.

Pogodite koliko je pisama dobio Djed Mraz i tko mu najviše piše!

'Iako u ovo vrijeme Djed Božićnjak ima puno posla, došao je u Hrvatsku kako bi bodrio hokejaše finskog kluba Jokerit koji danas u 18 sati igraju utakmicu protiv Medveščaka u Ledenoj dvorani Doma sportova, ali i zato jer je čuo da su ovdje djeca posebno srdačna', objasnili su iz Veleposlanstva.

Djed Božićnjak, inače Finac pravog imena Joulupukki, obići će mališane u Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj te Klaićevu bolnicu, a na samoj će utakmici ugostiti i tristotinjak djece iz udomiteljskih obitelji. Na utakmicu mogu doći i ostala djeca koja žele vidjeti, a eventualno i upoznati, kako kažu iz Veleposlanstva, pravog pravcatog Djeda Mraza. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene