upoznali se nedavno

Frontmen poznatog benda "zaveo" najseksi Hrvaticu: "Njoj ne možeš reći ne"

Barabe predstavile novi singl (FOTO: Screenshot/YouTube) Barabe predstavile novi singl (FOTO: Screenshot/YouTube) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barabe predstavile novi singl (FOTO: Screenshot/YouTube) +0 Barabe (FOTO: PR) Galerija

Barabe ponovno briljiraju. Ovog puta na njihov šarm pala je i jedna od najljepših Hrvatica Eni Šukunda.

Sve popularniji kraljevi zabave, Barabe, u atraktivnom spotu za novu pjesmu "Da te volim" istaknuli su glumačko, ali i ljubavničko umijeće frontmena Tomislava Španića. Zgodan pjevač može se tako pohvaliti romantičnim ljubavnim scenama s ovogodišnjom najljepšom Hrvaticom, aktualnom Miss Supranational Eni Šukunda.

Pogledaj i ovo Eni Šukunda - 1 Zanimljiv par Naša misica koja je nedavno šokirala drastičnom promjenom izgleda udala se za 13 godina starijeg zaručnika, a već objavljuje i slike s medenog mjeseca

"Ovu pjesmu, jednu od ozbiljnijih u našem opusu, posvetili smo svima koji u jednom trenutku shvate što su izgubili, ali vrijeme više ne mogu vratiti natrag. Prave i iskrene ljubavi danas su veome rijetke, a to tek shvatiš kad tako nešto izgubiš. To jest iznimno emotivna tema, ali puno se lakše snimi spot kad za partnericu imaš ovakvu ljepoticu kojoj ne znam koji muškarac može reći ne", istaknuo je Tomislav. Čuvši ovakve komplimente, raskošna ljepotica nije mu ostala dužna.

"Tomislav i ja upoznali smo se na nacionalnom finalnom izboru kad sam osvojila krunu i tada sam prvi put shvatila zašto dečke nazivaju kraljevima zabave. Njihove svirke su nešto najluđe što sam ikad doživjela. Uostalom, on je baš sladak, ali i lud momak pa je svim curama na izboru zato zapeo za oko. Cure su ga nazvale boljim od najboljeg i taj nadimak mu sjajno stoji. Kad su me pozvali u spot, odmah sam pristala, a mogla sam i misliti da će kao prave Barabe smisliti neke ljubavne scene. A meni je to bilo prvo takvo iskustvo ljubljenja pred kamerama; slatko u svakom slučaju", kazala je lijepa Eni koja se upravo u Slovačkoj priprema da što bolje predstavi Hrvatsku na svjetskom izboru za Miss Supranational 01. prosinca u Poljskoj gdje neka Hrvatica prvi put slovi za jednog od favorita.

Promovirajući novu pjesmu i spot, Barabe su svojoj vjernoj publici pripremili i još jedno malo iznenađenje.
Nakon veselih hitova Žene su zakon, Kraljevi zabave, Živjeli mladenci i Mišolovka, popularni zabavljači objavili su konačno i ozbiljniju ljubavnu baladu koja se dugo 'krčkala' u njihovoj kreativnoj radionici jer je za istu glazbu i stihove napisao gitarist benda Ivica Petrović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene