Popularni kraljevi zabave, Barabe, novim video spotom ponovno podižu temperaturu.


Barabe su u svoju "Mišolovku" ulovili su macu slađu od slatkiša, veliku slovensku glazbenu zvijezdu Sašu Lendero, a njihov zabavni duet već je osvojio mnoge top liste u Sloveniji. Ova vragolasta brza pjesma dvosmislenog teksta malo koga neće nasmijati, ali zato sigurno ulazi u uho na prvu i ovoga ljeta postat će neizostavan dio svake morske zafrkancije. "Imaš macu slađu od slatkiša, mišolovku za mojega miša", pjevaju Barabe, a Saša im odgovara: "Imam macu, maziti se želi, daj joj miša, daj joj miša pa nek se veseli".

Barabe (FOTO: PR)


"Ne morate odmah dvosmisleno shvaćati tekst, pogledajte prvo zabavni, a i malkice zločesti spot. Neki bi rekli da imamo prvi ljetni vragolasti crtić", poručuju Barabe uz smijeh. "Došavši u studio po novu ljetnu pjesmu kod našeg producenta Branimira Mihaljevića, nismo znali što očekivati. Rekao nam je samo "imamo hit", a kad smo čuli "Mišolovku" pukli smo od smijeha. Naravno, nismo dvojili ni trena da nam je to ljetni singl. A kako smo se udružili snage s našom dragom prijateljicom Sašom Lendero, ne sumnjam da će ova pjesma postati velika ljetna zabavna zafrkancija na mnogim našim rasprodanim koncertima", kaže pjevač Baraba Tomislav Španić.

Barabe (FOTO: PR)

Njegova kolegica iz Ljubljane Saša Lendero, hrvatskoj publici poznata po najvećem slovenskom megahitu za Eurosong u hrvatskom eteru "Mandoline, uzvraća kako su Barabe toliko ludi i zabavni da se već i u Sloveniji jako dobro zna zašto ih zovu "Kraljevi zabave". "Njihov poziv došao je iznenada, već sam imala spremnu svoju pjesmu za ljeto, ali kad sam čula "Mišolovku" sve sam zaustavila i rekla "ulazim u ovaj projekt, odmah". Teško je reći jel me više impresionirala ova vragolasta pjesma ili energija Baraba. Oni su ludi, doslovno pozitivno ludi dečki i zaljubila sam se u njih. Ne pamtim kad sam se toliko iskreno nasmijala i zabavila kad smo snimali spot. Imam puno velikih uspjeha, ali moram priznati da će ovu "Mišolovku" mnogi upamtiti kao idealnu ljetnu zafrkanciju uz sunce, plažu i koktele", istaknula je Saša Lendero