Aljoša Šerić napravio je novu pjesmu, koja zvuči sjajno. Objasnio je da se radi o kvazi sevdahu.


Grupa Pavel objavila je spot za novu pjesmu 'Poslije nas' kojom najavljuje materijal s novoga albuma.

Vezani članci Kućine (FOTO: Marcella Zanki) Aljoša Šerić predstavlja drugi samostalni singl, i jako je dobar Slika nije dostupna STIGLA DJEVOJČICA! Domaći glazbeni par dočekao svoje prvo dijete

Pjesma je autorsko djelo Aljoše Šerića, koji je ujedno i producent. Za miks je zaslužan Srđan Sekulović Skansi, a snimatelj u RSL studiju bio je Tomaž Maras, dok je videospot snimio Luka Nižetić. U spotu je zablistala Šerićeva supruga Antonija, i vokalno i vizualno.

'Bračni život nam je idiličan, a prinova uvijek dobrodošla'

Aljoša je o novom singlu izjavio: 'Pjesma je počela život kao kvazi sevdah, pa smo je utjerali u texmex, i sad je ispala nekakav slavensko-meksički hibrid, koliko god to čudno zvučalo. U svakom slučaju je drugačija od onog što smo dosad radili. Iako je o idućem albumu još rano govoriti, budući da neće van prije kraja iduće godine, moram naglasiti da singl zapravo uopće ne predstavlja zvuk albuma na kojemu radimo. Taj idući album bit će vjerojatno najšareniji dosad, od indie folka preko irske tradicionalne do countrya i ciganske glazbe. Nećemo sad odjednom svirat isključivo neosevdah u texmex maniri, to bi bilo ograničavajuće, rekao je Šerić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook