zgodni domaći par

'Bračni život nam je idiličan, a prinova uvijek dobrodošla'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domaći par zavodi svojom glazbom, koju stvaraju unutar benda Pavel. Modno osvješteni i zaljubljeni Antonija i Aljoša uvijek privlače pažnju. Evo što su nam otkrili.

Aljoša Šerić i njegova supruga Antonija zavode svojom sjajnom glazbom, koju stvaraju unutar benda Pavel. Ne zna se što im cvjeta više, ljubav ili posao, a na to pitanje ne zna odgovoriti ni zgodna Antonija.

Pogledaj i ovo Antonia Matković i Aljoša Šerić Odali tajnu Uvijek su rado viđen domaći par i uspješno prkose stereotipima, a imaju i jedan poseban razlog za ovakve osmijehe

Bračni par posjetio je modnu proslavu desete godišnjice rada dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik (Etna Maar), koju jako često nose. Tom prilikom Antonija je za Dnevnik.hr otkrila neke novosti na poslovnom i privatnom planu para.

Aljoša Šerić: 'Pjesma 'Čuvaj me' je bila sporogoreći hit!'

'Aljoša i ja jako volimo modu, puno nam znači. Uvijek osmišljavamo na neki nepretenciozan način naše kreacije, one su nam bitne i uvijek biramo hrvatske modne dizajnere', rekla je Antonija. Stiže uskoro i novi album. 'Snimili smo album u slovenskom studiju RSL u Novom Mestu. Album će izaći krajem 2016. godine, no prvi singl izlazi u prosincu. Uskoro ćete tamo imati nešto novo od Pavela za slušati', dodala je.

Porin se otvara za publiku, glazbenici vas pozivaju na tulum godine

Iako protiv prinove ne bi imali ništa protiv, karijera je, kažu, u prvom planu. 'Bračni život je idiličan. Prinova je uvijek dobrodošla, ali karijera je sad broj jedan. Sve u svemu, jako smo sretni', zaključila je zgodna Antonija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene