Na vidikovcu

2Cellos pretpremijerno prikazali novi spot 'I Will Wait'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser te bubnjar Dušan Kranjc, uvijek zabavni i u utrci s vremenom, danas su se u podne družili s predstavnicima medija i poslovnim partnerima na vidikovcu Zagreb Eye.

Predpremijerno je prikazan novi spot za novi singl “I Will Wait”. Naime, Luka i Stjepan su odabrali hit koji u originalu izvode Mumford & Sons , a kroz nekoliko dana singl/spot će zaživjeti u radijskom eteru, na YouTubeu i naravno televizijama diljem svijeta.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

Spot je režirao Darko Drinovac na prekrasnim Plitvicama pa će time čelisti još više doprinjeti promociji Hrvatske u svijetu. Naime, nedavno ih je predsjednik Josipović odlikovao za tu važnu ulogu kulturnih promotora Lijepe naše.

 

Uz to, Luka i Stjepan ponosno su predstavili i ostale nedavno osvojene nagrade: nagrade japanske glazbene industrije i naravno onu hrvatske glazbene industrije. Budući da su Luka i Stjepan u vrijeme održavanja svečane dodjele Porina bili u inozemstvu, ovo je bila savršena prigoda da im Branko Komljenović, direktor Menarta uruči statuu Porina. Spotom “I Will Wait”, virtuozi na violončelima ujedno najavljuju i novi album.

Album je završen, a izlazak u svijetu je planiran ujesen. Na kraju druženja prisjetili smo se i njihovog velikog koncerta u pulskoj Areni, održanog prije godinu dana gdje su s ekipom Red Bulla snimili i kratki dokumentarac. Ovo je bila jedinstvena prilika za druženje prije novih europskih koncerata i svjetske promocije nadolazećeg albuma. Već danas putuju na koncert u Šibenik, zatim na Exit Festival. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene