U vegasu

2CELLOS na rođendanu Eltona Johna tulumarili s Quincyjem Jonesom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Luka i Stjepan su prošloga tjedna nakon uspješne solo turneje u Japanu kratko odmorili kod kuće no nakon samo par dana su bili na putu za Ameriku kako bi bili dio rođendanske proslave Eltona Johna s kojim su proputovali gotovo cijeli svijet.

2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Huser protekli su vikend proveli u LasVegasu povodom rođendanske zabave Eltona Johna. Ondje su imali priliku družiti se s legendarnim producentom, Quincyjem Jonesom!

Pogledaj i ovo showbuzz 3. srpnja U prodaji dodatne ulaznice za 2Cellos u pulskoj Areni!

Naši dečki ruše rekorde - na Youtubeu imaju više 10 mil. pogleda!

Naš popularni violončelistički dvojac je na rođendanu mnogobrojnim uzvanicima odsvirao Smooth Criminal što je oduševilo slavnog producenta, među ostalim poznatog i po suradnji s Jacksonom.

'Zapravo kad malo bolje razmisliš, da nije njega, ne bi bilo ni nas, jer upravo je on taj koji je producirao najvažnije i najprodavanije albume Michaela Jacksona (Thriller i Bad). To uključuje i pjesmu “Smooth Criminal” koja nas je proslavila! Napokon smo imali priliku upoznati čovjeka koji je stvorio povijest, koji je stvarao takva remek dijela! Kakav muzičar, kakva legenda. Bio je neopisiv osjećaj družiti se s njim! Uz to je bio toliko ljubazan, drag i pristupačan da se čak trudio pričati s nama hrvatski! Pokušao se sjetiti svih riječi koje zna baš kao i svega sto zna o našoj zemlji, a znao je puno!'– poručuju Luka i Stjepan.

Među okupljenim poznatim osobama, bio je i frontman The Killersa, Brandon Flowers koji se također upoznao s 2CELLOS.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene