2Cellos

Naši dečki ruše rekorde - na Youtubeu imaju više 10 mil. pogleda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spot za pjesmu 'Thunderstruck' pogledan je više od deset milijuna puta u malo više od dva tjedna - to nikome do sada nije uspjelo s područja bivše Jugoslavije!

Osim što je spot već nekoliko dana nakon uploada premašio rekord Smooth Criminala koji ih je lansirao u zvijezde, dodatna je zanimljivost i važnost što nitko do sada s područja bivše Jugoslavije nije u samo dva tjedna postigao gledanost od 10 milijuna!

Pogledaj i ovo Jude Guaitamacchi Nije imala pojma! Iznenadio je djevojku koncertom 2Cellosa, pogledajte njezinu reakciju na iznenađenje koje nije očekivala!

2Cellos nastavljaju osvajati: Amerikanci oduševljeni njihovom rock obradom AC/DC-a

Luka i Stjepan uspjeh slave u Japanu, na unaprijed rasprodanoj solo turneji. Sutra 11.3., održat će koncert u Sendaiju, na isti dan kada se ondje prije tri godine dogodila velika katastrofa, snažan potres i tsunami.

'To će biti jedna posebna večer prepuna emocija i naboja u zraku, a odsvirat ćemo nešto posebno kako bismo odali počast svim žrtvama te ogromne katastrofe', rekli su dečki. Neki koncerti u Japanu su rasprodani u svega pola sata!! To je, kažu dečki, prema riječima najpoznatijeg japanskog promotora Udo Artists (koji je odgovoran za nastupe najvećih zvijezdi u Japanu kao što su Bon Jovi, Aerosmith, The Rolling Stones, Bob Dylan, Eric Clapton, John Mayer, Deep Purple.) šokantno i neviđeno!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene