Zvonimir Lešić u Supertalentu je otpjevao tri pjesme, a "Moj si milijun" je izazvala veliki interes publike i žirija.

Galerija


Zvonimir Lešić 36-godišnji je Zagrepčanin kojeg će gledatelji sedme sezone "Supertalenta" itekako upamtiti.

Vezani članci Diego Siqueira (Foto: Instagram) Ovim je kandidatima Supertalent promijenio život, a danas nižu i svjetske uspjehe! Martina Tomčić, Davor Bilman Koliko se zapravo slažu Davor i Martina? Napokon smo dobili odgovor o temi o kojoj se dugo šuška

Osebujni Zvonimir žiriju i publici predstavio se kao čovjek koji uživa u pjevanju, pričanju viceva, ali i pisanju poezije, i to od svoje 16. godine. Naravno, Zvonimir je i taj koji piše tekstove svojih pjesama.

Na pozornici Supertalenta prvo je izveo pjesmu posvećenu jednoj Juliji, zatim onu zanimljivog naziva "Votka", a onda je krenulo pravo ludilo. Treća pjesma "Moj si milijun" rasplesala je ne samo žiri već i publiku, a vjerujemo kako je i publika pred malim ekranima počela tapkati nožicama na vesele taktove.

Vrckava Maja nije mogla prestati pjevušiti ove stihove, a iako Zvonimir nije prošao dalje, vjerujemo da će ova pjesma, kao i "Votka", nakon večerašnjeg nastupa dobiti puno više pregleda na YouTubeu nego dosad jer, kako je Martina zaključila, stihovi ove njegove pjesme jednaki su onima koje pjevaju neki od najpopularnijih glazbenika današnjice. 

A po viđenom na ovoj videoplatformi, Zvonimiru nisu strani ni nastupi u kafićima, ali ni u nekim emisijama.

Njegove uratke i nastupe naći ćete pod njegovim pravim imenom i prezimenom, ali i pod Zvonimir Pjesnik.

''Postoje pjevači određenog estradnog statusa koje ja jednostavno ne cijenim. Vaši tekstovi idu u tom smjeru, a nemate pri tome estradni status, kao ni estradni stav. Glas čak sam po sebi i ima lijepu okruglu boju, no vokalna izvedba nije na razini onoga što možemo nazvati supertalentom'', poručila mu je uvijek vrlo iskrena i direktna Martina Tomčić, pa Zvonimira više nećemo gledati u Supertalentu.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.