To se zove show!

Pogledajte sve nastupe: Bilo je tu malo twerkanja, pjevanja, adrenalina, a imamo i treći zlatni gumb!

Darija Brnić (Foto: Screenshot) Darija Brnić (Foto: Screenshot) Screenshot 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Step \'n Jazz, Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Step \'n Jazz (Foto: Screenshot Nova TV) Zvonimir Lešić (Foto: Screenshot) Hayford Okine (Foto: Dnevnik.hr) Hayford Okine (Foto: Dnevnik.hr) Hayford Okine (Foto: Dnevnik.hr) Hayford Okine (Foto: Dnevnik.hr) Mladen i Tomislav (Foto: Screenshot Nova TV) Mladen i Tomislav (Foto: Screenshot Nova TV) Step \'n Jazz, Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) +13 Darko i Danijel (Foto: Screenshot Nova TV) Galerija

Iza nas je i treća epizoda sedme sezone Supertalenta koju smo ovaj tjedan iznimno gledali u subotu.

I treća emisija sedme sezone Supertalenta donijela je nova uzbuđenja, zanimljive kandidate i njihove talente.

Filmsko otvaranje emisije

Plesni studio Step 'n Jazz iz Dubrovnika priredio je pravo iznenađenje za otvaranje treće emisije Supertalenta.

Ova plesna ekipa broji 32 člana, a na Supertalentu su bili već 2016. godine kad su došli do samog finala. Ovoga puta su pokazali da su tijekom godina svoju tehničku razinu podigli za nekoliko ljestvica zbog čega su ih publika i žiri nagradili velikim pljeskom, kao i pozitivnim komentarima.
A zbog zarazne energije koju su donijeli na pozornicu, žiri im je dodijelio 4 DA. 

Zvonko poludi! 

Zvonimir Lešić raspjevani je kantautor koji piše pjesme i sklada. Žiriju i gledateljima Supertalenta se predstavio sa svojom pjesmom ''Julia'' čime ih baš i nije uspio pridobiti. No zato je za kraj svog nastupa priredio pravi show kad je izveo i pjesmu ''Votka'', a onda je uslijedila i zarazna melodija pjesme ''Moj si milijun''.

Kako zvuče njegove pjesme, poslušajte u našem videu!

Ovo nije normalno!

Adrenalin i uzbuđenje osigurao je natjecatelj iz Gane, 30-godišnji Hayford Okine, čiji je talent balansiranje s noževima i čašama. Hayford je akrobat koji se najprije bavio gimnastikom, a nakon nekog vremena shvatio je da je predodređen za nešto više. U Hrvatsku je došao zbog divljenja Luki Modriću, a talent s kojim je nastupio nikoga nije ostavio ravnodušnim.

O čemu je točno riječ, pogledajte u našem videu.

Dobra zezancija ili?

Posejdonovi trozupci ime je skupine dvojice prijatelja, Mladena i Tomislava, koji su izveli jedan neobičan performans. Maji se svidjela njihova doza ludosti i dobra zezancija, a hoće li se svidjeti i vama, pogledajte u našem videu ako ste to propustili.

Senzacionalni duo

Darko i Danijel su braća koja nastupaju pod imenom The Pillers, a pokazali su svoj glazbeni talent.

''Dakle, to je to. Došao je trenutak kad ću ja svoje kolege zamoliti - molim vas, zbog mene ih pustite dalje. Toliko ste senzacionalni, ali prvenstveno toliko ste vrhunski glazbenici. Užasno sam sretna i ponosna da takva dva glazbenika imamo u hrvatskom Supertalentu, a uz sve to apsolutno ste sposobni preći tu granicu klasičnog, ponuditi nešto više i pokazati ono što zapravo ono što svaki klasični školovan glazbenik živi, a to je ono red, rad, disciplina. Svaka čast'', Martina je bila oduševljena, a i Maja se složila da su fenomenalni.

Poslušajte kako zvuče!

Element iznenađenja

Darija Brnić iz Velike Gorica piše i radi tekstove koji motiviraju ljude, a sve je krenulo nakon što je na prvoj godini fakulteta saznala da njezina majka ima rak. Žiri se složio da je Darija izvela nešto što još nisu vidjeli s elementom iznenađenja.

''Prvo, ne volim iznenađenja, ostavili ste dojam glumice, samouke amaterke, a na kraju ste me iz nekog čudnog razloga uspjeli uvuć u tu vašu priču, jako, jako prodrmat s par rečenica. Iznenadila sam samu sebe silinom emocija koje sam osjetila jer sam se uspjela identificirati u par vaših izjava i nije mi bilo ugodno'', rekla je Martina.

A što je Darija imala za reći, pogledajte u našem videu.

Ovo se zove show!

Lorenzo Guslandi, freestyler iz Italije, imao je također odličan nastup. Show koji je priredio pogledajte u našem videu.

Twerk koji se svidio Martini

Irma Vujić u treću emisiju sedme sezone showa Supertalenta donijela je nešto potpuno drugačije. Ova djevojka iz Bjelovara odradila je polugoli nastup koji je ona opisala kao ples prirode koji zapravo prikazuje strah prirode od čovječanstva, ali je tu i kombinacija twerka. Njezin polugoli nastup vidljivo je iznenadio sve članove žirija.

Njoj se sviđa kako pjeva

Anita Težački poželjela je pokazati svoj glazbeni talent. Iako je žiri od nje očekivao mnogo, ipak se nije iskazala, iako smatra da pjesme od Rozge pjeva bolje od nje. Ako se vi ne možete odlučiti tko ih bolje pjeva, još jednom pogledajte Anitin nastup.

Šećer na kraju

Predivna Gabriela Braičić od Janka je dobila zlatni gumb, a čime je to zaslužila pogledajte u našem videu.


 

Više o Supertalentu čitajte OVDJE. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene