Mjuzikl ''Mamma Mia'', čiji je prvi nastavak zaradio više od 600 milijuna dolara diljem svijeta, nakon deset je godina ponovno okupio istu glumačku ekipu, a dio nje stigao je u Hrvatsku

Galerija


Dan prije svjetske premijere filma ''Mamma Mia: Here We Go Again'', zvijezde ovog mjuzikla koji je sniman prošle godine u Hrvatskoj stigle su u Lijepu našu, a mi prvi objavljujemo fotografije njihovog dolaska. Među njima su Josh Dylan, Jeremy Irvine, Hugo Skinner te redatelj Ol Parker.

Ekipa filma \'\'Mamma Mia\'\'
Ekipa filma \'\'Mamma Mia\'\'

Vezani članci Pula film festival (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) U Puli svečano uručene "Zlatne Arene" 65. Pulskog filmskog festivala Ol Parker (Foto: Dnevnik.hr) Redatelj filma ''Mamma Mia 2'': ''Biti u Hrvatskoj bilo je izvanredno iskustvo koje nas je povezalo''

Uoči premijere naša Ivana Nanut u Londonu je imala prilike razgovarati s glumcima Pierceom Brosnanom, Christine Baranski i Stellanom Skarsgårdom kojoj su otkrili koliko su uživali na otoku Visu, koje su recepte ponijeli kući, zašto su se osjećali kao u bajci, ali i koliko je Pierce bio sretan što ponovno u filmu može zapjevati.

Ekipa filma \'\'Mamma Mia\'\'
Ekipa filma \'\'Mamma Mia\'\'

Mjuzikl, čiji je prvi nastavak zaradio više od 600 milijuna dolara diljem svijeta, nakon deset je godina ponovno okupio istu glumačku ekipu. Naime, Vis je u filmu glumio Grčku, a uspomene koje su glumci ponijeli kućama, jednostavno su nezaboravne.

Što su nam sve rekli, možete pogledati OVDJE.

Ekipa filma \'\'Mamma Mia\'\'
Ekipa filma \'\'Mamma Mia\'\'