Zrinka Cvitešić pojavila se na premijeri svoje nove predstave "Two Ladies" u seksepilnom odijelu ispod kojeg je nosila samo crni grudnjak.

Galerija


Domaća glumica s jednom od najuspješnijih inozemnih karijera zasigurno je Zrinka Cvitešić, koja ovih dana sudjeluje u svom najnovijem londonskom projektu. Riječ je o predstavi "Two Ladies", čija je premijera održana u Londonu, a u kojoj glumi sa slavnom britanskom glumicom Zoë Wanamaker.

Vezani članci Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kad se u jednostavnom odijelu pojavila na svečanosti, mnogi nisu mogli skinuti oči s nje Zrinka Cvitešić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Novi inozemni uspjeh naše glumice, britanski mediji raspisali se o njezinoj novoj ulozi

40-godišnju Zrinku u važnoj večeri došli su podržati i njezini najdraži muškarci u životu - dečko, 35-godišnji nogometaš Niko Kranjčar, i najbolji prijatelj od djetinjstva, 42-godišnji glumac Marinko Leš.

No pažnju je svima ukrala Zrinkina odvažna i seksepilna kombinacija, klasično bijelo odijelo ispod kojeg nije nosila ništa, samo crni grudnjak.

"Nakon pet tjedana teškog, teškog rada, press večer je iza nas. Sve što nam sada preostaje je da uživamo svake večeri", napisala je Zrinka na svom profilu na Instagramu, gdje je objavila nekoliko fotografija s press druženja i premijere predstave.

Radnja predstave vrti se oko odnosa dviju prvih dama, a Zrinki je pripala uloga koja podsjeća na prvu dama SAD-a Melaniju Trump.

"Stoji li ona iza svog supruga? Ne možemo znati. Mi samo vidimo fotografije prvih dama na događanjima sa supruzima, ali ne znamo tko su i kakve su iza zatvorenih vrata", izjavila je Zrinka za britanski The Times, a The Guardian je predstavu smjestio među pet najboljih.

Vijest o novoj ulozi i predstavi Zrinka je na svom profilu na Instagramu objavila početkom lipnja ove godine, ne krijući sreću zbog povratka u London.

"S poslom je kao i sa životom, ako slijedite svoje srce, uvijek ćete biti na pravom putu. Barem ja to vjerujem. A ako ste na pravom putu i ostanete skromni i iskreni prema sebi i drugima, nagrada će vam doći. Istinski sam sretna što mogu objaviti vijest o novom projektu u kojem imam sreću sudjelovati. I sretna do mjeseca jer se vraćam u svoj drugi dom - London", napisala je Zrinka.

London, koji Zrinka smatra svojim drugim domom, već je prepoznao i nagradio njezin talent. Naime, prije pet godina osvojila je najprestižniju britansku kazališnu nagradu "Laurence Olivier Award" za ulogu u mjuziklu "Once", koja je također igrala na West Endu.

Na najiščekivanijem vjenčanju godine mladence zasjenila nepoznata gošća iz mladoženjine prošlosti