Svaka čast!

Novi inozemni uspjeh naše glumice, britanski mediji raspisali se o njezinoj novoj ulozi

Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Dnevnik.hr) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) +0 Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) Galerija

Zrinka Cvitešić vratila se u London gdje glumi u novoj predstavi "Two Ladies".

Zrinka Cvitešić domaća je glumica koja se može pohvaliti vrlo uspješnom inozemnom karijerom, a nedavno se vratila u London zbog najnovijeg glumačkog projekta.

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Čari prirode Miljenica iz "Seksa i grada" zatekla se u situaciji zbog koje se nije prestajala smijati, a ništa bolje nije prošao ni njen suprug!

Naime, Zrinka je dobila ulogu u kazališnoj predstavi na West Endu "Two Ladies" čija je premijera održana proteklog vikenda, a ona pokupila ovacije i sjajne kritike. U predstavi glumi sa slavnom britanskom glumicom Zoë Wanamaker, a radnja se vrti oko odnosa dviju prvih dama. Zrinki je pripala uloga koja podsjeća na prvu dama SAD-a Melaniju Trump.

"Stoji li ona iza svog supruga? Ne možemo znati. Mi samo vidimo fotografije prvih dama na događanjima sa supruzima, ali ne znamo tko su i kakve su iza zatvorenih vrata", izjavila je Zrinka za britanski The Times, a The Guardian je predstavu smjestio među pet najboljih.

Vijest o novoj ulozi i predstavi Zrinka je na svom profilu na Instagramu objavila početkom lipnja ove godine, ne krijući sreću zbog povratka u London. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile) on

 "S poslom je kao i sa životom, ako slijedite svoje srce uvijek ćete biti na pravom putu. Barem ja to vjerujem. A ako ste na pravom putu i ostanete skromni i iskreni prema sebi i drugima, nagrada će vam doći. Istinski sam sretna što mogu objaviti vijest o novom projektu u kojem imam sreću sudjelovati. I sretna do mjeseca jer se vraćam u svoj drugi dom - London", napisala je Zrinka.

London, kojeg Zrinka smatra svojim drugim domom, već je prepoznao i nagradio njezin talent. Naime, prije pet godina osvojila je najprestižniju britansku kazališnu nagradu "Laurence Olivier Award" za ulogu u mjuziklu "Once" koja je također igrala na West Endu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Celebrity Trudnoću je skrivala do samog kraja: Domaća pjevačica rodila drugo dijete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene