Brojni poznati došli su se oprostiti od Zlatka Kranjčara koji je pokopan u petak na zagrebačkom Mirogoju.

Galerija


Zlatko Cico Kranjčar pokopan je na zagrebačkom Mirogoju u petak u popodnevnim satima, a posljednjem ispraćaju legende hrvatskog nogometa prisustvovala su brojna poznata lica.

Vezani članci Zrinka Cvitešić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Nova stranica u životu Zrinke Cvitešić – četrdesete su našoj glumici donijele ostvarenje sna! Niko Kranjčar i Dušan Bućan (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar uživali u Dubrovniku, nogometaš se više družio s njezinim kolegom

Zrinka Cvitešić nije se odvajala od svog partnera Nike Kranjčara koji je pokopao svog oca, a uz njih su cijelo vrijeme bile i Cicina udovica Elvira te kći Lana.

Na sprovodu se pojavila i naša uspješna manekenka Ljupka Gojić Mikić u pratnji svojeg supruga, bivšeg nogometaša Mihaela Mikića, zatim Dario Šimić u pratnji supruge Jelene, voditelj Hamed Bangoura te glumci Hrvoje Kečkeš i Filip Jurčić.

Okupili su se i mnogi poznati iz svijeta sporta, uključujući izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, zatim Zoran Mamić, Marko Mlinarić, Ante Čačić, i mnogi drugi.

Prije pogreba u hotelu Westin održana je i komemoracija za bivšeg velikog igrača i trenera Dinama, ali zatvorenog tipa sukladno epidemiološkim mjerama propisanim od strane nadležnih institucija. Tamo su bili i članovi obitelji Kranjčar i Zrinka koji su sve pratili iz prvog reda, a Niko je održao emotivan govor nakon kojeg su svi ostali u suzama.

Zlatko Kranjčar preminuo je 1. ožujka u 65. godini života.