Zrinka Cvitešić u vezi je s Nikom Kranjčarom od 2014. godine, a smrt njegova oca Zlatka duboko ju je potresla, kao i cijelu obitelj.

Galerija


Glumica Zrinka Cvitešić oglasila se prvi put nakon smrti Zlatka Kranjčara, s čijim je sinom i umirovljenim nogometašem Nikom Kranjčarom u sretnoj dugogodišnjoj vezi.

41-godišnja Zrinka na Instagramu je objavila sliku Zlatkove osmrtnice i svima od srca zahvalila na podršci koju obitelji ovih dana dobiva.

"Svim ljudima dobre volje... Uz zamolbu da držite razmak i nosite maske. Od sveg vam srca fala", napisala je Zrinka uz objavu koju je podijelila uoči Zlatkova posljednjeg ispraćaja.

U hotelu Westin održana je i komemoracija za bivšeg velikog igrača i trenera Dinama, ali zatvorenog tipa sukladno epidemiološkim mjerama propisanim od strane nadležnih institucija. Tamo su bili i članovi obitelji Kranjčar i Zrinka koji su sve pratili iz prvog reda, a Niko je održao emotivan govor nakon kojeg su svi ostali u suzama. 

"Počivao u miru Božjem, Cico, vječna legendo. Iskrena sućut Niki, cijeloj obitelji i tebi. Čuvaj nam dragog Niku, izdržite ove teške dane. Previše nas ima koji ga jako volimo", "Žao mi je zbog vašeg gubitka i mislim na vas oboje", "Ogromna zahvala za sve lijepo što nam je dao", "Iskrena sućut tebi, Niki i ciloj obitelji. Čuvaj nam Niku, nadam se da si svjesna koliko ga volimo! Držite se", "Lako ga je bilo obožavati", samo je dio brojnih komentara i izraza sućuti koje je dobila.

Zrinka i šest godina mlađi Niko zajedno su od 2014., a detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti. Zrinka je prije veze s Nikom bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on sa Simonom Fistrić, s kojom je dobio kćer Loru.

Bila je prava ljepotica kada je zavela najpoznatijeg glazbenika na svijetu, a s godinama se drastično promijenila!

Ivu Šarić pitali koristi li botoks, njezin je odgovor možda neke iznenadio, kao i svakodnevni omiljeni trikovi