Zoran Mamić navodno više ne ljubi Dariju Crnković.

Galerija


Zoran Mamić opet je slobodan. Tako se barem šuška u novinarskim krugovima, pa tako navodno više ne ljubi Dariju Crnjaković s kojom je u vezi bio godinu dana.

Vezani članci Nina i Vanja Mamić (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Kći Vanje i Zorana Mamića prekinula s reperom Jopom 3 mjeseca nakon rođenja kćeri! Zdravko Mamić (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Zdravko Mamić pobjegao u UAE? "To su budalaštine, evo me u Međugorju"

Vezu su započeli u listopadu prošle godine, a već početkom travnja ove godine, Darija se preselila u Ujedinjene Arapske Emirate gdje Zoran trenira klub Al Ain.

''Trenutačno sam na plaži s prijateljima i uživam. Ne volim govoriti o svojim vezama, pa tako ne želim ni komentirati ovu privatnu situaciju. Sad lijepo uživam i nema mi ničeg boljeg'', kazao je Zoran za 24sata te tako ignorirao potvrditi je li istina da je ostavio lijepu Dariju.

Naravno, Zoran je na meti brojnih djevojaka, a nagađa se kako je na njega oko bacila srpska manekenka Dejana Živković koja ima tek 25 godina, dakle 21 godinu je mlađa od nogometnog trenera.

Zoran nije potvrdio ni prekid, kao ni to da mu je Dejana nova odabranica. Mamić iza sebe ima dva braka i više veza, no nakon rastave od Vanje njegovi se ljubavni odnosti čine prilično kratki.

Zoran Mamić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)
Zoran Mamić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)

Ivana Banfić nekada je obožavala jaku šminku, a danas s 49 godina ponosno pozira bez nje

I jedan Hrvat sinoć je bio na reviji Victoria's Secreta te tako "pozdravio" sve koji nisu vjerovali u njega

Mama joj je kupila karijeru, no ona je bila glavna zvijezda revije Victoria's Secreta