Vanja Horvat, nekadašnja Mamić, komentirala je odnos s bivšim suprugom, ali i odluku da promijeni prezime.


Vanja Horvat, bivša Mamić, na jahačkom je turniru u Zaprešiću nedavno pala s konja, no ovih je dana ponovno sjela u sedlo. Komentirala je svoju nesreću, ali i odnos s bivšim suprugom Zoranom, koji se navodno rastaje od supruge nakon dvije godine braka. Sve je zaintrigirala njena nedavna promjena prezimena.

Vezani članci Ron Holsey Pogledajte što je snimio Amerikanac koji obožava Pejakovićeve pjesme te je li upoznao kakvu Hrvaticu Slika nije dostupna IMOVINA POD ISTRAGOM Što sve znaju žene obitelji Mamić?

Najsretnija je, objašnjava, kada je uprljana i znojna od treninga. Jer konjički sport za nju je više od turnira i nagrada. Nedavno je na jednom natjecanju pala s konja, ali je, nasreću, prošla bez ozljeda.

'Čak nisam ni pala, što je najtragičnije, najsmješnije da se iz toga takva fama digla. Znači konj mi je stao ispred prepone, ja sam 5 galopa drugačije brojala nego moj konj, bio je disbalans i ja sam preko glave scurila dolje, čak sam se na noge dočekala', rekla je Mamić.

Vanja je u braku sa Zoranom Mamićem provela 19 godina. No nikad, kaže, nije voljela glamurozne izlaske. Otkad se razvela, prije šest godina, svaki trenutak provodi uz svoju djecu i životinje. A sada je došlo vrijeme da se vrati na staro. Prezime je promijenila u svoje djevojačko - Horvat.

'Meni je nekako prirodno, kaj ja znam, pa rastali smo se. Zoran ima dalje svoj život. Jako sam ponosna na svoje prezime, djevojačko i na moju obitelj, i na mog oca. Tako da, jako se rado vraćam svom starom prezimenu', zaključila je Vanja.

Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.