Vanja Horvat, nekadašnja Mamić, komentirala je odnos s bivšim suprugom, ali i odluku da promijeni prezime.


Vanja Horvat, bivša Mamić, na jahačkom je turniru u Zaprešiću nedavno pala s konja, no ovih je dana ponovno sjela u sedlo. Komentirala je svoju nesreću, ali i odnos s bivšim suprugom Zoranom, koji se navodno rastaje od supruge nakon dvije godine braka. Sve je zaintrigirala njena nedavna promjena prezimena.

Vezani članci Mary Novosel - 1 Jer svi zaslužuju najbolje: Prirodni šamponi Mary Novosel osvojili su kućne ljubimce, ali i njihove vlasnike Siniša Ružić i Sanda Lončar Ružić Siniša Ružić otkrio nam je kakvu tajnu ima pred suprugom: "Nastojim to sve zataškati"

Najsretnija je, objašnjava, kada je uprljana i znojna od treninga. Jer konjički sport za nju je više od turnira i nagrada. Nedavno je na jednom natjecanju pala s konja, ali je, nasreću, prošla bez ozljeda.

'Čak nisam ni pala, što je najtragičnije, najsmješnije da se iz toga takva fama digla. Znači konj mi je stao ispred prepone, ja sam 5 galopa drugačije brojala nego moj konj, bio je disbalans i ja sam preko glave scurila dolje, čak sam se na noge dočekala', rekla je Mamić.

Vanja je u braku sa Zoranom Mamićem provela 19 godina. No nikad, kaže, nije voljela glamurozne izlaske. Otkad se razvela, prije šest godina, svaki trenutak provodi uz svoju djecu i životinje. A sada je došlo vrijeme da se vrati na staro. Prezime je promijenila u svoje djevojačko - Horvat.

'Meni je nekako prirodno, kaj ja znam, pa rastali smo se. Zoran ima dalje svoj život. Jako sam ponosna na svoje prezime, djevojačko i na moju obitelj, i na mog oca. Tako da, jako se rado vraćam svom starom prezimenu', zaključila je Vanja.

Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.