Nina Mamić, kći Zorana Mamića i Vanje Horvat, postala je majka malene djevojčice.

Galerija Vanja i Nina Mamić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Vanja i Zoran Mamić, (Foto: Goran Jakus/PIXSELL) Vanja Mamić (Foto:Petar Glebov/PIXSELL) +0 Vanja Mamić, Nina Mamić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Bivši supružnici Vanja Horvat i Zoran Mamić postali su djed i baka. Njihova kći Nina na svijet je donijela djevojčicu, a sretnu je vijest na Facebooku potvrdio otac, reper Josip Jakopec Jopa.

Vezani članci Nina i Vanja Mamić (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Kći Vanje i Zorana Mamića prekinula s reperom Jopom 3 mjeseca nakon rođenja kćeri! Vanja Mamić, Nina Mamić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Vanja i Zoran Mamić postaju djed i baka, njihova kći Nina čeka prvo dijete sa zagrebačkim reperom

"Postao sam tata maloj prekrasnoj djevojčici! Nema tih riječi kojima bih opisao ovaj filing", napisao je Josip i dobio mnoštvo čestitki na prinovi u obitelji.

Nina i Josip vezu su započeli prije godinu dana, a nagađa se da su se upoznali u Međugorju. Josip je u svibnju ove godine objavio pjesmu "Pjesmu tebi", u kojoj je i otkrio da će postati otac djevojčice.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju