Kći Vanje i Zorana Mamića, 25-godišnja Nina, u drugom je stanju. Kako piše Story, čeka prvo dijete sa zagrebačkim reperom Josipim Jakopecom Jopom.

Galerija


Nina (25), kći Vanje i Zorana Mamića, čeka prvo dijete s popularnim zagrebačkim reperom Josipom Jakopecom Jopom, piše časopis Story. Bivši supružnici ove će godine tako prvi puta postati djed i baka.

Vezani članci Trudnica, ilustracija Mitovi koji nas sputavaju u procijepljenosti: Pitali smo liječnike ima li straha od neplodnosti kao nuspojave Slika nije dostupna KĆI ZORANA MAMIĆA IZA REŠETAKA Privedena zbog prijetnji bivšem dečku

Nina i Josip vezu su navodno započeli prije godinu dana, a nagađa se da su se upoznali u Međugorju, doznaje Story. Jopa je na reperskoj sceni već više od 10 godina, a često sudjeluje u molitvama zajednice Srce Isusovo. Riječ je o zajednici čiji je voditelj glazbenik Alan Hržica, a kojoj se pridružio i reper Marin Ivanović Stoka nakon povratka iz komune. Jopa je početkom svibnja o prinovi koja dolazi napisao i ''Pjesmu tebi'' koja se može poslušati na YouTubeu. U opisu videa otkrio je i da im stiže curica. 

Za ovog glazbenika svi imaju samo riječi hvale te kažu da je dobar i marljiv dečko.