Ljubav je u zraku

Pisalo se da su prekinuli, ali Zoran Mamić Dinamo je iz svečane lože gledao s djevojkom Darijom

Ana Šikić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Ana Šikić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Šikić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) +0 Zoran Mamić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Galerija

Zoran Mamić pratio je utakmicu Dinama u društvu Darije Crnjaković.

Iako se krajem prošle godine šuškalo kako je Zoran Mamić prekinuo vezu s djevojkom Darijom Crnjaković, čini se da je par i dalje sretno zaljubljen.

Pogledaj i ovo showbuzz Napustio Dinamo EMOTIVNI MAMIĆ: Odlazim! Događaji s mojom kćeri prelili su čašu

Naime, snimljeni su kako zajedno prate susret između Dinama i Saburtala, prilikom čega im osmijeh nije silazio s lica.

Zoran i Darija u vezi su od listopada 2017. godine, međutim u javnosti se rijetko zajedno pojavljuju i detalje iz privatnog života čuvaju samo za sebe. Crnokosa bivša manekenka bila se preselila i u Saudijsku Arabiju, gdje je Zoran trenirao klub Al Hilal, nakon čega su se vratili u Hrvatsku.

Prije veze s Darijom Zoran je dva puta bio oženjen. S Vanjom Horvat, s kojom ima sina i kćer, bio je u braku 17 godina, a razveli su se 2010. godine. Drugi brak sklopio je s Anom Šikić 2014. godine, a razveli su se dvije godine kasnije.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Getty Images) +8 Lady Gaga (Foto: Profimedia) Celebrity Prekinula je zaruke, proglasili su je krivom za raspad tuđeg braka, a sad ljubi sasvim drugog muškarca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene