Zlatko Dalić, uz Vatrene, je daleko najveća faca u državi. Javnost trenutno zanimaju svi detalji iz njegova života.

Galerija


Zlatko Dalić u središtu je pozornosti, a detalji iz njegova poslovnog ali i privatnog života cure na sve strane. Zlatko je toliko voljen od strane nacije da su ljudi žedni svakog detalja iz života ove nogometne legende.

Vezani članci Davorka, Toni i Bruno Dalić (Foto: Igor Soban/PIXSELL) Izbornikova supruga uživala u društvu sinova koji se ne pojavljuju često u javnosti Davorka Dalić (Foto: Miranda Cikotić/Pixsell) Samozatajna supruga izbornika Dalića pokazala kako zablistati i u ležernom izdanju

Već svi znamo da je Daliću obitelj iznimno važna. Zlatko tako ističe kako mu je u svemu najveća podrška supruga jer bez njezine posvećenosti obitelji, teško bi ovaj nogometni stručnjak išta ostvario u svojoj karijeri.

Zlatko Dalić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)
Zlatko Dalić, Davorka Dalić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Suprugu Davorku upoznao je prije 25 godina u srednjoj školi. Oboje su iz Livna. Priča se da su oboje bili toliko zgodni da su se svi za njima okretali na ulici.

Davorka i Zlatko zbližili su se tek kada je izbornik odselio u Split i počeo igrati za Hajduk, a ljubav su u početku gradili preko telefona. Viđali su se samo onda kada bi Zlatko dobio slobodan dan.

Zlatko Dalić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)
Zlatko Dalić s obitelji (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Kada je krenuo rat u Livnu bio je u HVO-u. Nije bio na prvoj liniji, ali je vozio hranu vojnicima.

Iako ga većina zna kao stručnjaka za nogomet, Zlatko je zapravo elektrotehničar energetičar, ali je 1994. upisao Višu trenersku školu.

Zlatko Dalić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)
Zlatko Dalić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)

''Na dan utakmice ništa ne jedem, ni s kim ne razgovaram, ne koristim mobitel i ne odgovaram na poruke. Tko mi je blizak zna da tada ne funkcioniram kao normalan čovjek pa me i ne zove'', kazao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije za Gloriju.

Zlatko Dalić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)
Zlatko Dalić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Foto: Igor Kralj/PIXSELL