Obiteljska idila

Zlatko Dalić otkrio detalje iz obiteljskog života: ''Pazila je da izađemo na pravi put''

Zlatko Dalić (FOTO: Marko Jurinec/PIXSELL) Zlatko Dalić (FOTO: Marko Jurinec/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić s obitelji (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Zlatko Dalić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) +0 Zlatko Dalić (FOTO: Marko Jurinec/PIXSELL) Galerija

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, progovorio je o privatnom životu.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, iza sebe ima i obitelj koja mu je konstantna podrška u svemu što radi. Supruga Davorka te sinovi Toni i Bruno njegova su najveća ljubav, a supruga ima posebno mjesto u obitelji.

Pogledaj i ovo Dvorka i Toni Dalić - 3 Najveća potpora! Supruga i sin Zlatka Dalića bodre Hrvatsku u Katru, Davorka se zaogrnula jednim navijačkim rekvizitom!

''Iako je završila ekonomiju, napustila je posao kako bi nam se posvetila. Nije lako s tri muškarca u kući. Pazila je da izađemo na pravi put. Sačuvala je obitelj uz puno truda i energije'', kazao je Dalić za suprugu koju poznaje još od djetinjstva iz Livna, a vjenčali su se 1992.

Sin Toni je završio informatiku i uskoro će diplomirati, a hobi mu je glazba, dok Bruno studira menadžment na američkom fakultetu u Zagrebu. Mladi Toni prošlo je ljeto čak puštao glazbu na Zrću pa su ga Zlatko i Davorka čak otišli slušati. ''To nije naš stil glazbe i ja nisam neki plesač ali bili smo cijelu noć'', otkrio je Dalić za Story.

Zlatko Dalić s obitelji (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Zlatko Dalić s obitelji (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene