Kakav showman!

Prizori Zlatana Ibrahimovića u zlatnom Ferrariju kojim se počastio za 40. rođendan nisu prošli neopaženo, od njegove cijene će vam se zavrtjeti u glavi!

Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Galerija

Zlatan Ibrahimović snimljen je u Milanu u zlatnom Ferrariju koji je sam sebi kupio za 40. rođendan, a radi se o skupocjenom modelu iz ograničene serije.

Proslavljeni nogometaš Zlatan Ibrahimović poznat je i kao ljubitelj skupocjenih automobila, a zadnji koji je kupio je poseban iz nekoliko razloga.,

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović Kakvi mišići! Pogledajte zašto se cijela plaža okretala za Zlatanom Ibrahimovićem, bez jedne stvari on ne može ni za Božić!

Zlatan je u listopadu prošle godine sam sebi za 40. rođendan poklonio zlatni Ferrari, čime se sam pohvalio na društvenim mrežama.

Radi se o modelu Ferrari SF90 Stradale koji je najbrži cestovni automobil ikad proizveden i dio je ograničene serije od 499 komada, pa je zato njegova cijena bila vrtoglavih 450 tisuća eura, što je gotovo 3 i pol milijuna kuna.

Svi primjerci rasprodani su unaprijed, a Zlatanov je specifičan i zbog svoje zlatne boje.

U ovakvom automobilu nije mogao pobjeći paparazzima koji su ga u Milanu snimili za vikend, a Zlatan je uživao u opuštenoj vožnji s prijateljem uoči utakmice na kojoj je njegov klub Milan osvojio 19. naslov prvaka Italije.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 5 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun - 2 +8 Snježana Mehun - 4 Celebrity Mehun u izlasku sa suprugom pokazala noge u mini haljini koju je iskombinirala sa zanimljivim modnim detaljem

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 1 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 5 +6 Iva Grgurić - 6 Celebrity Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pohvalila se novim grudima, no prizor je neke zgrozio: "A joj…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene