Objavili i video!

Ibrahimović spektakularno proslavio 40. rođendan! Procurile fotke na kojima je i njegova samozatajna partnerica, a iznenadila ga je i omiljena pjevačica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlatan Ibrahimović proslavio je 40. rođendan u Milanu u velikom društvu, a gost iznenađenja bila mu je pjevačica Nada Topčagić.

Proslavljeni nogometaš Zlatan Ibrahimović napunio je 40 godina, a okrugli rođendan proslavio je sa stilom.

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović bez okolišanja Pogledajte kako je Lepa Brena reagirala na Ibrahimovićev dolazak na Sanremo uz njezin hit, sve je rekla jednom riječju!

U društvu bliskih ljudi, među kojima su bili i drugi poznati nogometaši, slavio je u hotelu u Milanu, gdje igra za istoimeni nogometni klub, a imao je i gošću iznenađenja.

Kada je ušetao u dvoranu hotela, pjevačica Nada Topčagić s pozornice mu je zapjevala svoj hit "Jutro je", koji je Ibrahimoviću omiljena pjesma, a nogometaš nije mogao sakriti oduševljenje s lica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Johnny Micalusi (@johnnymicalusi)

Nada je u Milano doputovala sa suprugom Zlatkom i na svojem je Instagramu objavila fotografije sa slavlja, a fotkala se i s Ibrahimovićevom 11 godina starijom nevjenčanom suprugom Helenom Seger, koju rijetko imamo priliku vidjeti.

Nada se na svojem Instagramu pohvalila da se na rođendanu družila i sa slavnim nogometašem Paulom Pogbom, a njezine fotke možete pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nada Topcagic (@topcagicnada)

Inače, Ibrahimović je u ožujku ove godine Nadu predstavio na popularnom talijanskom glazbenom festivalu Sanremo, na kojem je bio jedan od voditelja.

Pri svakom njegovu izlasku na pozornicu u pozadini je svirala "Jutro je", čime je jako obradovao pjevačicu, koja mu se za to sad uspjela odužiti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 +0 Petar Grašo Celebrity Petar Grašo opet ljubi! U vezi je s 14 godina mlađom pjevačicom koja je svima već jako dobro poznata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene