Marčelo Selim nastupio je u prvoj live emisiji "Supertalent" i otkrio nam pozadinu svoje tužne životne priče.

Galerija


Jedan od kandidata koji je nastupio u prvoj live emisiji showa "Supertalent" bio je mladi Marčelo Selim iz Zagreba. Publici i žiriju, koje je očarao još u audicijskim emisijama, predstavio se plesom i imitiranjem legendarnog Michaela Jacksona.

Vezani članci Elizabeth Zacero (Foto: Anamaria Batur) Život ju nije mazio, no Elizabeth je odlučna: "Selidba na kraj svijeta zbog karijere ne bi mi bila problem" Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram) Njegova prva ljubav bio je nogomet, a danas je izvrstan pjevač: ''Nešto sam morao ostaviti''

No iza Marčela se krije jedna tužna životna priča, s kojom se on zapravo dobro nosi. Naime, spletom okolnosti, prije nekoliko je godina završio u popravnom domu, nakon što ga je pogodila teška životna situacija i razvod roditelja. 

"U popravnom sam domu završio jer nisam išao u školu, a nisam htio ići zbog provokacija vršnjaka iz razreda, tko sam, što volim, što slušam i plešem. Zbog toga sam odlučio ne ići u školu i markirati tri mjeseca. Odlučio sam biti doma i trenirati ples", objasnio je Marčelo priznajući kako je uzeo mali "godišnji" za treniranje točke koju je izveo u Supertalentu.

No svjestan je kako to nije u redu i da je pogriješio.

"Svjestan sam da nije u redu. No imao sam tada samo 11 godina", izjavio je.

Školu sada redovito pohađa, no još uvijek živi u popravnom domu.

"Šest godina sam već u popravnom domu i tamo mi pomažu oko učenja, normalnog ponašanja prema ljudima. Život u popravnom domu izgleda isto kao kod kuće. Dobivamo kazne kao i od roditelja, uzimaju nam mobitel, brane izlaske vikendom", izjavio je Marčelo.

Ali na njega to sve pozitivno utječe.

"Mi štićenici doma ponekad znamo biti ljuti, ali oni nam žele dati lekciju da budemo normalni, da shvatimo što smo učinili", izjavio je.

Marčelo se s roditeljima slaže jako dobro, a viđa ih svaki dan. Nakon doma planira se vratiti kući, i to za godinu dana nakon što izađe iz popravnog doma.

Da je kojim slučajem pobijedio, majku bi vodio na Havaje, a za sebe je imao neke druge želje.

"Želim si kupiti kostim Michaela Jacksona i želim ići u Ameriku, biti ulični plesač", otkrio nam je Marčelo.

Obzirom na vrtoglavu cijenu odijela Michaela Jacksona nije mu važno bi li kupio original ili kopiju, već mu je važno samo da je ima.

Marčelo nam je na kraju obećao da će imati dobre ocijene u školi, da će biti poslušan i odgovoran.

Najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Neprepoznatljivi bivši seks-simbol žlicom hranio psa u restoranu, smjestio ga je čak i u dječju stolicu

Zvijezda serije ''Larin izbor'' postala majka: Rodila je kćer i dala joj zanimljivo ime