Tužna životna priča

Sjajni imitator nakon nastupa posvećenog mami i sam je zaplakao: "Ako pobijedim, vodim ju na Havaje!"

Marčelo Selim (Foto: PR) Marčelo Selim (Foto: PR) PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marčelo Selim (Foto: PR) Marčelo Selim (Foto: PR) Marčelo Selim (Foto: PR) Marčelo Selim (Foto: PR) Prva epizoda nove sezone Supertalenta nije razočarala (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Prva epizoda nove sezone Supertalenta nije razočarala (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Marčelo Selim osvojio je gledatelje Supertalenta svojim plesačkim talentom i imitacijom Michaela Jacksona.

Mladog Marčela Selima upoznali smo kao jednog od natjecatelja najgledanijeg hrvatskog zabavnog showa Supertalenta, a već na prvi pogled sve nas je osvojio simpatičnošću, ali i talentom.

Pogledaj i ovo Marko Antolković u Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) Brzo ozdravi! Ozbiljni problemi za Marka uoči velikog finala: "Ton nije izlazio, još nisam probao pjesmu kako spada"

Naime, Marčelo je pred žirijem i publikom u studiju i pred malim ekranima izveo sjajnu imitaciju plesa pokojnog kralja popa Michaela Jacksona. Pritom je otkrio svoju tužnu životnu priču, a svoj je nastup posvetio mami, koja ga je bodrila iza pozornice. Spletom okolnosti, Marčelo je prije nekoliko godina završio u popravnom domu, nakon što ga je pogodila teška životna situacija i razvod roditelja, pa mu je majčina reakcija bila itekako važna.

Marčelo Selim (Foto: PR) Marčelo Selim (Foto: PR) Foto: PR

"Iskreno, imao sam jaku tremu jer bio mi je to prvi nastup pred kamerama. Nisam se puno pripremao jer svi su ti pokreti u mojoj glavi. Davno sam zapamtio, gledajući videe Michaelovih nastupa i spotova", otkrio nam je Marčelo.

A svoje oduševljenje nije skrivala ni njegova majka, koja je itekako bila ponosna.

"Mama je bila ponosna na mene i nada se da ću pobijediti jer ako se to desi, dogovor je da ju vodim na Havaje", ispričao nam je Marčelo.

Marčelo Selim (Foto: PR) Marčelo Selim (Foto: PR) Foto: PR

Osim mamine podrške, nije izostala ni podrška prijatelja.

"Dečki iz popravnog doma pohvalili su me, čak sam i zaplakao koliko su me dirnuli i koliko sam ponosan sam na sebe. Radim ono što volim", priznao nam je ovaj mladi talentirani plesač.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene