Odrasla je

Prozirni korzet i visoki prorez: Izdanje koje je glumicu od dječje zvijezde pretvorilo u seksi ženu

Zendaya (Foto: AFP) Zendaya (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Zendaya (Foto: AFP) Zendaya (Foto: AFP) Zendaya (Foto: AFP) Zendaya i Tom Holland (Foto: AFP) Zendaya i Tom Holland (Foto: AFP) Zendaya (Foto: AFP) +0 Zendaya (Foto: AFP) Galerija

23-godišnja Zendaya od Disneyjeve zvijezde postala je velika holivudska nada i cura slavnog Spider-Mana

23 su joj godine tek!

Pogledaj i ovo showbuzz penje se i na kladionicama! Srpska predstavnica na Euroviziji oduševila veliku holivudsku zvijezdu, napravila joj je reklamu o kakvoj nije mogla ni sanjati!

Njezino je pravo ime Zendaya Maree Stoermer Coleman, no mladu glumicu i pjevačicu svi znaju samo kao Zendayu.

Nekadašnja Disneyjeva zvijezda danas je Spider-Manova cura, a nakon ove uloge postala je sve zaposlenija te odvažnija kada je u pitanju njezina pojava u javnosti. Naime, pjevačica je preko noći od djevojke postala žena, a već je opravdano na listama najbolje odjevenih holivudskih dama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Zendaya je to još jednom potvrdila svojom sinoćnjom pojavom na dodjeli prestižnih televizijskih nagrada Emmy u Microsoft Thetreu u Los Angelesu, a zelena haljina bez naramenica s prozirnim gornjim djelom u formi korzeta te visokim prorezom oduševila je muški i ženski dio publike.

Kao i uvijek, šminka i frizura bili su besprijekorni, a danas se njezino lice smiješi s baš svih naslovnica koje ističu kako je talentirana mlada nada Hollywooda očitala lekciju iz pojave na crvenom tepihu i puno starijim te iskusnijim kolegicama.

Inače, Zendaya je svoju karijeru započela kao dječji model i prateća plesačica, a onda je 2010. godine dobila ulogu u sitcomu "Shake It Up" na Disneyjevu kanalu, čiju je prvu epizodu pogledalo 6,2 milijuna gledatelja. Time je serija postala drugi najbolji projekt u povijesti ovog kanala, pa ne čudi da joj je karijera naglo skočila.

Glumicu na Instagramu prati 64 milijuna sljedbenika, a itekako pazi da pozornost ne privlači skandalima, pa se o njoj baš nikada nije pisalo u negativnom kontekstu. Također, ljepotica skriva privatni život kao zmija noge, no glasno se šuška kako je u vezi sa sadašnjim Spider-Manom Tomom Hollandom, pa se čini kako je duo romansu s velikog platna preselio u stvarni život.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Film se počeo snimati u ljeto 2016. godine, a duo se otad počeo i intenzivnije družiti te objavljivati zajedničke fotografije na društvenim mrežama s raznim porukama. "Zajedno su, no jako paze da izbjegnu znatiželjne paparazze koji bi imali konkretan dokaz da su više od prijatelja. Stalno putuju zajedno te se odlično slažu. Oboje su ambiciozni te su jedno drugome velika podrška", otkrio je nepoznati izvor.

Kako god bilo, Zendaya je na dodjelu nagrada Emmy stigla sama, no vjerujemo da je Tom bio itekako ponosan na nju, ako su šuškanja točna.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Minogue i Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue i Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue (Foto: Instagram) Kylie Minogue i Paul Solomons (Foto: Instagram) +6 Kylie Minogue (Foto: Instagram) Celebrity Bivši dečki bili su zgodni, ali ju nisu lijepo tretirali: Sadašnji je komad i čuva ju kao kap vode na dlanu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene