Supružnici uvijek biraju isti tip vozila pa je Željko Joksimović uzeo luksuznu limuzinu za 130.000 eura, dok je njegova supruga Jovana Joksimović kupila džip za 120.000 eura.

Galerija


Željko i Jovana Joksimović počastili su se s dva nova automobila vrijedna 250.000 eura, izvijestili su srpski Informer i ekipa "Paparazzo Lova". 

Vezani članci Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) Žena Željka Joksimovića ostala u čudu poslije odgovora mlade kolegice, pa joj spustila: ''Aha, dobro, važi. Hvala, Jelena'' Ivana Bošnjak (Foto: Instagram) Eros Ramazzotti pjevao na raskošnoj svadbi hrvatske manekenke u Grčkoj

Voditeljica je odabrala džip bordo boje za 120.000 eura, dok je pjevač uzeo luksuznu limuzinu za 130.000 eura. 

"Jovana je uvijek vozila dobre automobile. I kao djevojka trudila se imati ima skup automobil, ali i često ih mijenjati novim i boljim modelima. Isti takav je i Željko! Njemu je najbitnije da je auto udoban jer često putuje zbog posla. Čak i kad ima mogućnost ići avionom na koncerte u inozemstvo, Željko radije putuje svojim autom", ispričao je izvor za Informer. 

"Željko ne voli džipove, za njega je limuzina najbolja. Oduvijek vozi samo limuzine, i to bira samo sive ili crne. Za razliku od njega, Jovana preferira džipove. Ona u posljednje vrijeme i češće vozi jer svaki dan ide na posao na televiziju K1, a sina Kostu vozi u školu. Njoj je veoma bitno i da joj auto bude crven ili bordo", dodao je izvor. 

Voditeljica je zadržala i svoj stari džip, dok je pjevač prodao dvije godine staru limuzinu. Informer objašnjava kako nije neobično da par ima novca za luksuzne automobile jer Jovana vodi Jutarnji na K1 televiziji i postala je glavna i odgovorna urednica agencije Tanjug. 

"Čast mi je što ću biti na čelu tima najboljih novinara u državi. Privilegija je dobiti mogućnost da nastavimo tradiciju dugu gotovo 80 godina", rekla je voditeljica za svoju poziciju na čelu Tanjuga.

Inače, Jovana i Željko su u braku od 2012. te imaju sina Kostu i blizanke Anu i Srnu. 

Obožavatelji uvjereni da znaju koje će ime Maja Šuput dati svome sinu, i to zbog jednog detalja

Bio je zavodnik koji je osvajao lijepe i uspješne žene, a onda je naglo nestao iz javnosti pa šokirao transformacijom