Mina Joksimović, kći Željka Joksimovića, proslavila je 25. rođendan i dio slavljeničke atmosfere podijelila na svom profilu na Instagramu.

Galerija


Kćer popularnog pjevača iz susjedne nam Srbije koji je jedan od omiljenih i u našoj zemlji 48-godišnjeg Željka Joksimovića, lijepa Mina Joksimović proslavila je 25. rođendan, a svoj dan proslavila je u noćnom izlasku s prijateljima i dio slavljeničke atmosfere podijelila na društvenim mrežama.

Vezani članci Jovana i Željko Joksimović - 2 Joksimović i supruga počastili se autima vrijednima 250.000 eura: "Vole bolje i udobne modele" Slika nije dostupna Željko Joksimović: 'Sve što sam u životu tražio u njoj sam našao'

"25 godina", napisala je Mina kratko u objavi na profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u kratkoj haljini.

Uz brojne čestitke obožavatelja, jedan od prvih koji joj je poželio sve najbolje bio i je i tata Željko: "Ljepotica tatina. 25 godina. Najsretniji tata na svijetu".

"Bože, koliko si lijepa", "Wow, slađu djevojku baš dugo nisam vidio", "Sretan rođendan ljepotice", "Sretan divan dan", "Lijepa si", neki su od ostalih komentara koje je dobila.

Mina je naslijedila Željkov pjevački talent pa je diplomirala smjer teorija glazbe na Glazbenoj akademiji u Beogradu, radila je i kao glazbena urednica na jednoj televiziji, a krajem prošle godine dobila je izvanrednu ponudu da pjeva u jednom holivudskom filmu čime se bila pohvalila na Instagramu, međutim nije bila otkrila o kojem je filmu točno riječ.

"Ono kad baš tebe pozovu da pjevaš za holivudski film. Hvala Bogu što takvi ljudi prepoznaju moj talent. Neopisiva sreća", napisala je bila tada Mina.

Uzavrele strasti na jahti: Poznati nogometaš i njegova zgodna zaručnica nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga