Vole su već dugi niz godina, ali nikako da stanu pred oltar i kažu sudbonosno ' DA'.


Ryan Philipe i Paulina Slatger

Ryan Philipe zaprosio je svoju dugogodišnju ljubav Paulinu Slatger u prosincu prošle godine. Hollywoodski zavodnik odlučio se na taj veliki korak uoči Božića, a studentica prava bez razmišljanja je pristala. Par je vezi pet godina. Ryan iz prvog braka s Reese Witherspoon ima i dvoje djece, kćer Avu i sina Deacona, a također ima i četverogodišnjeg sina Kaija iz veze s bivšom djevojkom Alexis Knapp. Ryan je slovio kao pravi srcolomac za kojeg se mislilo kako nikada više neće uploviti u bračnu luku, međutim Paulina mu je pomrsila planove.

Mariah Carey i James Packer

Vezani članci Mariah Carey Šokirala sve detaljima iz života koje je objavila u memoarima, pa otkrila i ono o čemu se nagađa godinama Slika nije dostupna LJUBAVNI PROBLEMI Miley Cyrus i Liam Hemsworth otkazali medeni mjesec

Pjevačka diva Mariah Carey zaručila se s multimilijarderom Jamesom Packerom u siječnju ove godine. Zaprosio ju je 35-karatnim dijamantnim prstenom u vrijednosti od sedam i pol milijuna dolara. Par je je u vezi od lipnja prošle godine, a vjenčanje će navodno biti već ovo ljeto.

Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Miley i Liam objavili su zaruke još prije četiri godine. Zaručili su se nakon tri godine turbulentne veze, a u rujnu 2013. godine raskinuli su zaruke. Ove godine su pak opet obnovili svoju vezu i zaruke. Čini se kako je ljubav ipak pobijedila.

Kate Upton i Justin Verlander

Manekenka Kate Upton nedavno je otkrila kako se zaručila s igračem bejzbola Justin Verlanderom. 23-godišnja ljepotica i deset godina stariji Justin Verlander zaručili su se početkom travnja, a par je otkrio kako se neće žuriti kad je u pitanju određivanje točnog datuma vjenčanja.

Jennifer Hudson i David Otunga

Jennifer i David zaručili su se davne  2008., a par još uvijek nije stao pred oltar.  Par je u međuvremenu dobio sina Davida Jr. -a koji sada ima šest godina.