VJENČANJE NA PLAŽI

RODITELJI ODLUČUJU Miley Cyrus i Liam Hemsworth pred oltarom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miley Cyrus i Liam Hemsworth u organizaciji vjenčanja očekuju pomoć roditelja.

Nakon dvije godine razdvojenosti, ponovno su postali pravi ljubavni par. Obnovili su zaruke, a američki mediji bruje o zajedničkom useljavanju u novu kuću i vjenčanju.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) problematična zvijezda Miljenika žena ostavila je nakon osam mjeseci braka pa je pronašla djevojku, a nove fotke otkrile su da ponovno ljubi

Problematična pjevačica Miley Cyrus i australski glumac Liam Hemsworth bi već ovog ljeta trebali postati mladi bračni par. U organizaciji vjenčanja glavnu riječ će imati njihovi roditelji. Svadba bi se navodno trebala dogoditi u Australiji. 'Vjenčat će se na plaži i imat će pomoć oko cjelokupe organizacije. Njihovi roditelji su preuzeli na sebe sav posao', otkrio je neimenovani izvor za US Weekly.

Par je u travnju posjetio Australiju te su tražili idealno mjesto za svadbu, a navodno je mlada pjevačica angažirala pomoć francuskog dizajnera Simona Jacquemusa koji bi joj trebao pomoći osmisliti seriju otkačenih haljina za veliki dan, a sve bi trebale biti u ružičastoj boji.

Cyrus i 28-godišnji Liam Hemswort prohodali su 2009. godine tijekom snimanja filma 'The Last Song'. Sretnu vijest o zarukama objavili su tri godine kasnije, a onda su se predomislili. Tako su 2013.godine prekinuli svoju vezu. Koliko je jaka njihova ljubav shvatili su 2015. godine kada su javno objavili svoju vezu, a od tada zaručnički dijamantni prsten ponovno sjaji na Mileynom prstu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene