Žanamari Perčić odbacila je krpice sa sebe i zagolicala maštu mnogima.

Galerija


Žanamari Perčić objavila je najseksi fotografiju do sada. Jedna od naših najljepših pjevačica rasplamsala je maštu mnogima. Kako i ne bi kad je Žana odbacila sa sebe sve krpice i prepustila se u ruke stanovitog Mladena.

Vezani članci Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari objavila video u kojem se gola izvija u jacuzziju, vruća snimka prikupila je tisuće lajkova Žanamari (FOTO: Instagram) Vani skoro pa sibirska zima, a Žanamari se skinula u badić: ''Mislim da previše volite pohano meso''

"Napokon masaža! Jedine muške ruke koje puštam blizu sebe osim muževljevih su Mladenove. Toplo ga preporučam svima i uvijek", napisala je pjevačica uz vruću fotografiju koja je oduševila njezine fanove.

"Zašto Žanamari uvijek izgleda predobro i super hot?", "Brutalno seksi, "Sve si bolja", samo su neki od komentara koji su stigli na račun atraktivne glazbenice.

Bilo je i onih koji su se poželjeli naći na Mladenovom mjestu . "Blago ti se, Mladene", napisao je jedan obožavatelj ispod fotografije i do suza nasmijao Žanamari.

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on