Žanamari Perčić objavila fotografiju u grudnjaku pa postavila pitanje.

Galerija


Žanamari Perčić izgleda sjajno i jedna je od naših najseksi pjevačica. Tu nema dvojbe. Međutim ima dvojbe kada pogledate njezinu fotku u grudnjaku, a ona od vas traži da brojite njezine torbice te vam još obeća da će vas zapratiti. Što tada raditi?

Vezani članci Žanamari i Sofia Vergara(Foto: Instagram) Žanamari opčinila vruća fotka Sofije Vergare: "Prekrasna si dušo, je li taj badić napravljen posebno za tebe? Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari pozirala u plićaku i pokazala bujne obline: "Prevruće za ovo vrijeme, vrh!"

''Koliko torbica vidite na fotki? I još bolje pitanje: Koliko ih zaista ima samo u ovom dijelu ormara? (Neke se ne vide!) Naglašavam - Torbice su mi FETIŠ! Tko pogodi, tagam ga u insta story i upratim'', napisala je Žanamari uz fotografiju koja vam pomuti razum.

Naravno odmah su krenuli brojni komentari na račun njezina izgleda. ''Bogami je sve prirodno. Samo jedi tu bio hranu'', ''Ma koga zanimaju torbice'', ''Ja vidim samo dvije bombice'', ''Kako dobre grudi'', samo su neki od komentara onih kojima se nisu dale brojati torbice.