Žanamari je prošlog vikenda proslavila rođendan, a sudeći po fotografijama, bilo je veselo.

Galerija


Žanamari je napunila 37 godina i čini se da je i dalje duhovita, kakvu je njezina ekipa poznaje već godinama. Što starija, to bolja – lako bi se moglo reći za pjevačicu koja uistinu izgleda bolje no ikad.

Vezani članci Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Ista haljine, dvije prekrasne dame: J.Lo i Žanamari uvukle se u baršunastu haljinicu, kojoj bolje stoji? Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Poslije ove vruće fotke naša voditeljica objavila je još dvije, koje je komentirao i muž Žanamari Perčić

U sklopu rođendanske zabave pjevačica je odlučila okruniti svoje grudi te im dala posvetu na Instagramu.

"Udala sam se za ljubav svog života. Rodila sam prekrasnu kćer. Dojila sam je pola godine (pa i one zaslužuju krunu). Dijete mi je zdravo i sretno tri godine i uzbuđena sam zbog budućnosti pune njenih osmijeha i ideja. Nisam odustala od svojih snova. Snimila sam 5 singlova i videa u prošloj godini. Više od dva milijuna pregleda na YouTubeu. Osnovala sam s mužem uspješnu kompaniju za produkciju glazbe i videa. Zadržala sam smisao za humor i pozitivan stav. I dalje imam energije, snova i ljubavi poput ludog tinejdžera, nakon što se naspavam, naravno. Bila je ovo odlična godina", napisala je Žanamari čije su okrunjene grudi zaradile tisuće lajkova.