Kakva promjena!

Nekoć raspjevani klinac i miljenik tinejdžerica, a danas frajer nevjerojatnih mišića za kojima žene venu

Zac Efron (Foto: Instagram) Zac Efron (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron (Foto: Instagram) Zac Efron (Foto: Instagram) Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: Instagram) Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: Instagram) Zac Efron (Foto: Instagram) Zac Efron (Foto: Getty Images) +0 Zac Efron (Foto: Getty Images) Galerija

Zac Efron proslavio se kao dječja Disneyjeva zvijezda, no sad je itekako odrastao, a to se vidi i iz njegove fizičke transformacije.

Zac Efron ranih 2000-ih je bio najslavniji tinejdžer na svijetu. Plave razbarušene kose i svijetlih očiju, lijepog pjevačkog glasa i kul stila, postao je senzacija čije su postere djevojčice diljem svijeta brižno sakupljale i lijepile na zidove svojih soba. 

Nakon uloga u "High School Musical" i seriji "Summerland" Zac se okrenuo malo ozbiljnijim ulogama, a kako je vrijeme prolazilo i on odrastao – potpuno se transformirao. 

Promjena stila iz nevinog dječačića u frajera razvijenih mišića i širokih prsiju mogla bi vas iznenaditi ako ovog slavnog glumca pamtite iz njegovih tinejdžerskih dana. Najnovije fotke kojima je Zac počastio svoje obožavatelje dokazuju koliko se mladi glumac promijenio u posljednjih 19 godina, koliko je na prisutan na sceni. 

Na nizu fotografija koje je objavio na svom Instagramu, zgodni Zac pozira bez majice, a iako se želi odati umjetnički dojam – u prvom su planu ipak njegovi mišići. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎥 ➡️ bio

Objavu dijeli Zac Efron (@zacefron)

Sada 31-godišnjak. Zac ima svijetlo plavu kosu i blijedo plave oči, a njegova zavidna tjelesna forma oduševljava muškarce i žene diljem svijeta. Doista velika promjena u odnosu na dane "High School Musicala". 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene