Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vjerojatno najbolji trenutak, iliti trenutak o kojem se najviše pričalo na održanoj dodjeli MTV Movie nagradama, bio je onaj kada je glumac Zac Efron ostao gol do pasa nasred pozornice.


MTV Movie nagrade koje su održane protekli vikend okupile su hollywoodske zvijezde u Los Angelesu.

Vezani članci Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) I 37 godina nakon što je postao Rambo ima torzo koji baš nikog ne ostavlja ravnodušnim Luka Nižetić (Foto: Instagram) Mišići ovog poznatog Hrvata vrijedni su svakog pogleda: ''Pa koliko još takvih fotki imaš?!''

Ipak, najviše se pričalo o mišićavom torzu glumca Zaca Efrona kojega je pjevačica Rita Ora razgolitila nasred pozornice nakon što je on pokupio nagradu za 'najbolju scenu bez majice'.

MTV Movie Awards 2014: Dobitnici večeri 'Igre gladi' no mišićavi Zac Efron oteo je svu pažnju!

Kad imaš takvo mišićavo tijelo, pokazivanje i hvalisanje nije ni najmanji problem. Nakon skidanja nasred scene, 26-godišnji glumac dao je i intervju.

'Ne znam što se upravo dogodilo. Bez riječi sam. Rita mi je malo pomogla na pozornici, taman sam se spremao otići i ona je skinula moju košulju – To je bilo kul', rekao je Zac. Izgleda da je i on bio malo ošamućen cijelim događajem i reakcijama.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook