brani ga

Bivša zaručnica stala u obranu holivudskog ljepotana: "Teško mi je povjerovati da bi on ikada bio nasilan"

Amber Heard Depp (Foto: Getty) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Heard Depp (Foto: Getty) Amber Heard Depp (Foto: Getty) +0 Johnny Depp (Foto: Profimedia) Galerija

Winona Ryder istaknula je kako joj je nevjerojatno da bi Johhny Depp napravio nešto takvo za što ga optužuje bivša supruga Amber Heard.

Glumica Winona Ryder stala je u obranu svog bivšeg zaručnika Johnnyja Deppa kojeg je njegova bivša supruga Amber Heard optužila za nasilje.

Pogledaj i ovo Amber Heard (Foto: Profimedia) Slučaj je na sudu Modrice i počupana kosa: Procurile fotografije horora koji je glumica navodno prolazila s bivšim suprugom

Winona i Depp su četiri godine bili u vezi, a glumica je istaknula kako joj je teško povjerovati da bi Depp ikada napravio nešto takvo za što ga Heard optužuje.

"Nikoga ne želim nazivati lažljivcem, ali obzirom na moja iskustva s Johnnyjem, nevjerojatno mi je da su te optužbe istinite", rekla je Ryder. Istaknula je kako su joj sve te optužbe uznemirujuće, piše Daily Mail.

Johnny Depp i Amber Heard u braku su proveli 15 mjeseci, a plavokosa glumica je na sudu pokazala fotografije svojih modrica i iščupane kose tvrdeći kako joj je to upravo holivudski ljepotan napravio.

Depp je tvrdio kako je modrice sama crtala, a osim Winone Ryder u njegovu obranu stala je i njegova bivša partnerica Vanessa Paradis.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene