Winona Ryder istaknula je kako joj je nevjerojatno da bi Johhny Depp napravio nešto takvo za što ga optužuje bivša supruga Amber Heard.

Galerija


Glumica Winona Ryder stala je u obranu svog bivšeg zaručnika Johnnyja Deppa kojeg je njegova bivša supruga Amber Heard optužila za nasilje.

Vezani članci Johnny Depp - 10 Uživao je u slavi, bogatstvu i ljepoticama dok teške optužbe nisu bacile sjenu na njegovu blistavu karijeru Amber Heard (Foto: Profimedia) Modrice i počupana kosa: Procurile fotografije horora koji je glumica navodno prolazila s bivšim suprugom

Winona i Depp su četiri godine bili u vezi, a glumica je istaknula kako joj je teško povjerovati da bi Depp ikada napravio nešto takvo za što ga Heard optužuje.

"Nikoga ne želim nazivati lažljivcem, ali obzirom na moja iskustva s Johnnyjem, nevjerojatno mi je da su te optužbe istinite", rekla je Ryder. Istaknula je kako su joj sve te optužbe uznemirujuće, piše Daily Mail.

Johnny Depp i Amber Heard u braku su proveli 15 mjeseci, a plavokosa glumica je na sudu pokazala fotografije svojih modrica i iščupane kose tvrdeći kako joj je to upravo holivudski ljepotan napravio.

Depp je tvrdio kako je modrice sama crtala, a osim Winone Ryder u njegovu obranu stala je i njegova bivša partnerica Vanessa Paradis.

Poznata influencerica prozvala Kendall Jenner iz karantene u Italiji: "Prestani objavljivati pogrešne informacije"