Amber Heard i Johnny Depp u braku su proveli 15 mjeseci, a bračnu su sreću vrhunski glumili.

Galerija


Britanski The Daily Mail dokopao se audiosnimke iz 2015. godine na kojoj se jasno čuje kako glumica Amber Heard priznaje da je fizička nasrtala na bivšeg supruga Johnnyja Deppa.

Vezani članci Amber Heard - 2 Veselila se krahu karijere svog bivšeg, a sad će ona izletjeti iz akcijskog hita? Peticija protiv nje obara rekorde Johnny Depp (Foto: Profimedia) Obračun sa suprugom: Fotografija slavnog glumca iz bolnice šokirala javnost

Očito je kako je u to vrijeme bivši bračni par pokušavao riješiti probleme. "Lupala sam ti, nisam te udarala, lupala sam te. Ne znam kakve sam pokrete imala, ali dobro si, nisam te ozlijedila", čuje se na snimci Amber koja u nastavku Johnnyja naziva djetetom te mu poručuje da odraste i da je "piknuo životinju".

Snimku u trajanju od 2 sata snimila je Amber, no još uvijek nije poznato kako je ona dospjela u medije.

"Otišao sam sinoć, jer ne mogu prihvatiti činjenicu da se fizički zlostavljamo i da će toga biti još i još. To će završiti loše i rekao sam ti već jednom, dušo, nasmrt se bojim, jer mi smo trenutno scena zločina", čuje se i Depp. Amber zatim priznaje kako je supruga gađala čime je stigla - bocama, vazama, tavama i loncima.

"Ne mogu ti obećati da opet neće biti ovako. Bože, nekad se tako razljutim da potpuno izgubim glavu", zaključuje Amber.

Zanimljivo, Depp je zbog nasilne supruge nekoliko puta završavao u bolnici s modricama, krvav te s opušcima cigareta po sebi, dok je ona javno vrlo vokalna u borbi protiv nasilja nad ženama te za ženska prava. Kako, molimo?

Osim toga, plavokosa glumica prva je predala papire za razvod braka od 15 mjeseci, a na sudu je pokazala i fotografije svojih modrica te iščupane kose tvrdeći kako joj je to napravio upravo Johnny, kad bi bio pijan ili nadrogiran. Također, tvrdila je kako se često znam sam ozlijediti tijekom svađa kada bi bio pod utjecajem nečega.

S druge strane, on je tvrdio kako laže i kako je modrice crtala sama, a i njegovu obranu stale su i njegove bivše partnerice Vanessa Paradis i Winona Ryder.

"Gospođica Heard nije žrtva obiteljskog nasilja, ona je počinitelj", jednom je prilikom istaknuo Johnny koji je bivšu suprugutužio  za klevetu te traži od nje odštetu od 50 milijuna dolara.

Vanessa Bryant odala počast kćeri Gianni prekrasnim crtežom koji tjera suze na oči