Je li moguće?

Tko bi to još učinio? Priznala mu da ga je varala, a njegov je potez nakon toga mnogima ostao neshvatljiv

Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) getty images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) +0 Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Galerija

Will Smith i Jada Pinket-Smith zajedno otputovali na odmor na Bahame, nakon što mu je ona javno priznala da ga je prevarila s pjevačem Augustom Alsinom.

Jedan od najmoćnijih holivudskih glumačko-ljubavnih parova Jada Pinkett-Smith i Will Smith otputovali su zajedno na egzotične Bahame, i to usred preljubničkog skandala i nakon što mu je ona priznala da ga je varala. Stoga je Willov potez i odluka da suprugu odvede u odmaralište gdje noćenje po osobi iznosi najmanje 3 tisuće dolara, mnoge ostavio bez teksta.

Pogledaj i ovo Will Smith, Jada Pinkett Smith ''jednostavno smo...'' Jada Pinkett Smith šokirala je javnost nevjerojatnim priznanjem o odnosu nje i Willa: ''Koja lažljivica, samo ga želi osramotiti''

51-godišnji Will je Jadino priznanje o prevari dobio usred njezine emisije "Red Table Talk" kada mu je priznala da ga je varala s 28-godišnjim pjevačem Augustom Alsinom prije četiri godine. No izgleda da su brak uspjeli vratiti na pravi put, pa ih čak ni njezino javno priznanje ih nije pokolebalo, a većina parova vjerojatno ne bi ni pomišljala da ostane u takvoj vezi.

Ali par je zato odlučio pobjeći na odmor, i to prema pisanju PageSixa u luksuzno odmaralište Albany na Bahamima, gdje noćenje stoji 3 tisuće dolara po osobi, a najam privatne rezidencije stoji od 5 milijuna dolara i više, a sa sobom su poveli i kći Willow. Odmaralište je smješteno uz samu obalu mora na otoku New Providence koji je dio Bahama, i jedno je od omiljenih destinacija faca iz svijeta showbusinessa i sporta.

Ova vijest stiže samo nekoliko dana nakon što su se supružnici Smith našli usred preljubničke afere kojom su šokirali američku javnost i obožavatelje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene