Will Smith i Jada Pinket-Smith zajedno otputovali na odmor na Bahame, nakon što mu je ona javno priznala da ga je prevarila s pjevačem Augustom Alsinom.

Galerija


Jedan od najmoćnijih holivudskih glumačko-ljubavnih parova Jada Pinkett-Smith i Will Smith otputovali su zajedno na egzotične Bahame, i to usred preljubničkog skandala i nakon što mu je ona priznala da ga je varala. Stoga je Willov potez i odluka da suprugu odvede u odmaralište gdje noćenje po osobi iznosi najmanje 3 tisuće dolara, mnoge ostavio bez teksta.

Vezani članci Jordyn Woods (Foto: Instagram) Najtraženija preljubnica na svijetu napokon će otkriti svoju stranu priče: Što se dogodilo na tulumu? Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia) U braku su 20 godina: Slavni par komentirao glasine o seksu s drugima

51-godišnji Will je Jadino priznanje o prevari dobio usred njezine emisije "Red Table Talk" kada mu je priznala da ga je varala s 28-godišnjim pjevačem Augustom Alsinom prije četiri godine. No izgleda da su brak uspjeli vratiti na pravi put, pa ih čak ni njezino javno priznanje ih nije pokolebalo, a većina parova vjerojatno ne bi ni pomišljala da ostane u takvoj vezi.

Ali par je zato odlučio pobjeći na odmor, i to prema pisanju PageSixa u luksuzno odmaralište Albany na Bahamima, gdje noćenje stoji 3 tisuće dolara po osobi, a najam privatne rezidencije stoji od 5 milijuna dolara i više, a sa sobom su poveli i kći Willow. Odmaralište je smješteno uz samu obalu mora na otoku New Providence koji je dio Bahama, i jedno je od omiljenih destinacija faca iz svijeta showbusinessa i sporta.

Ova vijest stiže samo nekoliko dana nakon što su se supružnici Smith našli usred preljubničke afere kojom su šokirali američku javnost i obožavatelje.

Obukla pretijesni badić: Kritiziraju je zbog nekoliko kila više, no ona u inat svima ističe svoje obline