August Alsina upoznao je Willa Smitha i Jadu Pinkett Smith preko njihova sina, a ispričao je kako je godinama ljubovao sa slavnom glumicom.

Galerija


Pjevač August Alsina rivukao je veliku pažnju tvrdnjama o otvorenom braku Willa Smitha (51) i Jade Pinkett (48).

Vezani članci Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Ova dama ima 47 godina, slavnog muža i tijelo boginje koje badić u obliku listića nije mogao sakriti Jordyn Woods (Foto: Instagram) Najtraženija preljubnica na svijetu napokon će otkriti svoju stranu priče: Što se dogodilo na tulumu?

U intervjuu je istaknuo kako mu je Will dao dopuštenje da započne aferu s njegovom suprugom Jadom, što je slavni glumac oštro demantirao.

Njegov glasnogovornik istaknuo je kako su ti navodi apsolutno lažni, dok su Jadini publicisti poslali jednaku poruku u medije, piše The Sun.

Alsina je medijima ispričao da se s obitelji Smith počeo intenzivno družiti kada ih je sve upoznao sin glumačkog para Jaden. Zajedno su bili na dodjeli BET Awards te kasnije i na odmoru na Havajima.

"Tamo sam sjedio s Willom i imali smo razgovor o transformaciji njihovabraka u partnerstvo. Dao mi je blagoslov", ispričao je u intervjuu. Rekao je kako je sa suprugom Willa Smitha godinama imao aferu te ju je iskreno volio.

Četvrti put otac: Bernie Ecclestone u 90. godini dobio sina, sretni roditelji otkrili su i njegovo ime