nisu išli u detalje

Bračni par oštro demantirao navode pjevača koji tvrdi da je za aferu s glumicom imao dopuštenje muža

Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jaden Smith (Foto: AFP) Will Smith (Foto: Instagram) Will Smith (Foto: Getty Images) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) +0 Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Galerija

August Alsina upoznao je Willa Smitha i Jadu Pinkett Smith preko njihova sina, a ispričao je kako je godinama ljubovao sa slavnom glumicom.

Pjevač August Alsina rivukao je veliku pažnju tvrdnjama o otvorenom braku Willa Smitha (51) i Jade Pinkett (48).

Pogledaj i ovo Will Smith, Jada Pinkett Smith ''jednostavno smo...'' Jada Pinkett Smith šokirala je javnost nevjerojatnim priznanjem o odnosu nje i Willa: ''Koja lažljivica, samo ga želi osramotiti''

U intervjuu je istaknuo kako mu je Will dao dopuštenje da započne aferu s njegovom suprugom Jadom, što je slavni glumac oštro demantirao.

Njegov glasnogovornik istaknuo je kako su ti navodi apsolutno lažni, dok su Jadini publicisti poslali jednaku poruku u medije, piše The Sun.

Alsina je medijima ispričao da se s obitelji Smith počeo intenzivno družiti kada ih je sve upoznao sin glumačkog para Jaden. Zajedno su bili na dodjeli BET Awards te kasnije i na odmoru na Havajima.

"Tamo sam sjedio s Willom i imali smo razgovor o transformaciji njihovabraka u partnerstvo. Dao mi je blagoslov", ispričao je u intervjuu. Rekao je kako je sa suprugom Willa Smitha godinama imao aferu te ju je iskreno volio.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie Ecclestone (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi 1 (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) +2 Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Celebrity Četvrti put otac: Bernie Ecclestone u 90. godini dobio sina, sretni roditelji otkrili su i njegovo ime

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene