poslala snažnu poruku

Slavu je odlučila iskoristiti da podsjeti na važnu stvar: "O mojim grudima inače pišu zbog gluposti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amanda Holden na svoj je način podsjetila je na važnost pregleda u mjesecu borbe protiv raka dojke.

Britanska voditeljica Amanda Holden (49) inače je u središtu pozornosti zbog nenošenja grudnjaka, no sad je slavu odlučila iskoristiti da podsjeti na važnu stvar u mjesecu borbe protiv raka dojke. 

Pogledaj i ovo Amanda Holden - 5 Samo opušteno... Poznata voditeljica bila je prava atrakcija jer je bilo i više nego očito da jedan odjevni predmet ne nosi

Naime, Amanda je podijelila na Instagramu snimku svoje mamografije kako bi istaknula važnost pregleda. "Moje grudi su u novinama zbog glupih razloga pa se nadam da će se to promijeniti danas. Snimit ću svoju mamografiju kako bih ukazala da će jednoj od osam žena biti dijagnosticiran rak dojke. Čak 50 posto nas ne prepoznaje rane znakove bolesti. Redovite mamografije sa samopregledima nude najbolje rezultate u ranom prepoznavanju bolesti. Svi smo različitih oblika i veličina te doživljavamo stvari drugačije, no za mene je pregled bio brz i lagan i potencijalno mi je spasio život", napisala je Holden

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“My boobs always seem to be in the headlines for silly reasons so I hope that changes today as I document my own mammogram with @thisisheart to highlight that 1 in 8 of us women will be diagnosed with breast cancer during our lifetime. Worryingly 50% of us fail to notice or know the early signs of the disease. Regular mammograms, in addition to our own personal checks, offer the best results for early detection as they can highlight problems up to three years before anything can be felt through our own examination. We’re all different shapes and sizes and experience things differently but for me the check-up was quick and easy and potentially saved my life.”

A post shared by Amanda Holden (@noholdenback) on

Ipak, voditeljica je objasnila da nije ni njoj svejedno prije kontrole jer je tijekom nje moguće da ženama bude neugodno i da aparat stisne grudi. "No sve brzo završi i prilično je bezbolno", naglasila je Amanda. 

Britanku su nedavno napali da tijekom modne kombinacije u showu "Britain's Got Talent", u kojem je sutkinja, nije imala grudnjak i zbog toga je pokazala bradavice. Ona je ubrzo to opovrgnula.  

"Stvarno? Tko ima bradavice toliko blizu dekoltea?" napisala je uz emotikone koji plaču od smijeha. Amanda je usto objasnila da joj je korzet čitavu večer stiskao grudi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene